Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Montale parfümből melyiket...

Montale parfümből melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ami nagyon tetszett az a Red Aoud, Intense Café, Nepal Aoud és az Aoud Musk.

Tudnátok hasonló Montale illatot ajánlani? Főleg a Red Aoud-hoz hasonlót keresek a változatosság miatt. A fenti illatokat már elhasználtam, de igen sokáig ezeket használtam és kipróbálnék egy újat. :D

Márkaboltban sajnos nem tudom megszagolni, mivel Egerben lakom, ott nincs, illetve rendeltem pár mintát, de úgy beletrafáltam néhány számomra kellemetlen illatba, hogy nem merek megint rendelni, mert lehet nagyon jó és megéri és tudom használni, de lehet kicsit sem tetszik.

2021. márc. 2. 10:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es!

Szerintem az nyárra jó választás, nekem nyári kedvenc a Roses Musk most, részben azért, mert télen, hidegebb időben nem szeretem használni, így most rajta van a sor, illetve a So Amber nálam is. :D

2022. júl. 26. 10:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Az Arabians Tonkaról mit gondoltok? Egy férfinak jól állna? Én eddig az Oud Tobacco és a Black Aoud-ot próbáltam, az Oud Tobacco tetszett nagyon. Attól jobb az Arabians Tonka? A Black aoud nem jött be.
2022. okt. 12. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Éreztem már férfiakon az Arabians Tonkát, de én is használom. Mindkét nemen jól működik. Sajnos az általad említett két illathoz nem tudom hasonlítani, mert nem szagoltam, de szerintem az Arabians Tonka egy nagyon jól eltalált illat, ami hűvösebb időben zseniális. Ha pl ismered a Baccaratot, akkor onnan a sáfrányos illat ismerős lesz, de az AT egy kicsit cukrosabb és keletiesebb. Facebook csoportokban és Krémmánián tudsz beszerezni pár ml fújós a teszteléshez, vagy a Neroliban és pár webhopban kenős mintát.
2022. okt. 18. 16:44
 14/14 anonim ***** válasza:

#12 Az arabians tonka inkább a nőihez húzódik.

Oud tobacco szerintem jobb választás, elvégre inkább férfiak használják jobban, még az AT-t talán inkább a nők. Egyébként nagyon érdekes édes az AT nekem is nagyon bejön és érdekes mód a páromon kissé más az illata és rajtam is. Én maradok az OT-nál. Egyébként nekem még a honey oud is nagyon bejön, nagyon jó édes illat, ha a montale házból akarsz választani. A honey aoud is elég megosztó illat nagyon is is, mint az AT, de nagyon finom illata van, bár kissé émelygős, ha többet fújsz magadra.

2023. jan. 13. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!