Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mostanság miért lett divat a...

Mostanság miért lett divat a fiúknak a körömfestés?

Figyelt kérdés
Fiataloknál, és legfőképp Amerikába lett egy éve divat, hogy fiú létére be van festve a körme színesre.

2021. febr. 26. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

3-ad vagyok. Lepontoztátok a válaszom mert negatívan írtam. Akkor itt kicsit kifejteném.

Nem írtam olyat hogy akinek tetszik ne csinálja.

Azt sem írtam hogy ez nem lehet egyfajta önkifejezési mód és ne csinálja.

Azt sem írtam hogy csak melegek csinálhatják.

Igen, látok klippekben heteró pasikat is akik kifestik, de személy szerint számomra taszító. Őszintén szólva nők terén is sokszor. Nem azt mondom hogy nincs szép műköröm, de van ami zavar és taszító.

Továbbá a természetesség híve vagyok. Bocs nők, de rohadt kiábrándító amikor vakolat sminkkel leplezitek a hibákat vagy teszitek a szemetek nagyobbá, kisebbé, az arccsontot hangdúlyosabbá, majd nélküle konkrétan szürke kisegér leszel. Nem ez a gond. Hanem a becsapás. Én minden téren a természetesség híve vagyok. És ha egy pasi kifesti a körmét akkor tegye, de számomra nem lesz vonzó.

2021. febr. 26. 17:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert tetszik nekik, nem hiszem hogy más véleménye fontosabb mint a sajátjuk🥰
2021. febr. 28. 17:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Kifesti, nem festi, nekem mindegy. De, ha már csinálja, akkor legyen esztétikus, ápolt és szép.
2021. márc. 1. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!