Mit használjak a "növésben lévő" szemöldökömre, hogy szépnek látszódjon? (bővebben lent, fontos! )
Elcsesztem egy kicsit a szedést és még nem nőtt vissza teljesen,hogy kozmetikussal kiszedessem és így elég ronda hézagos és furcsa.Főleg évnyitóra érdekelne,mert új suliba megyek.Mit használjak rá?Világosbarna szemöldököm van.Nagyon gáz lesz így évnyitón,ha "kipótlom" és szélesítem azzal,amit majd írtok? :P
A válaszokat köszi előre is.
15/L
ne hargudj válaszíró, de én tudok jobbat....
ha otthon vagy, és nem cirkálsz egész nap az utcán haverokkal, akkor vegyél a gyógyszertárban ricinusolajat, ami max 250ftba kerül.....éjszakára jó vastagon kend be vele az egész szemöldököd, nappal pedig véknyan, kb 5 óránként kend be....persze lemosva az előző kenetet....
a sulira ki fog szépen nőni a szemöldököd, és mehetsz is a kozmetikushoz....
arra viszont felhívom a figyelmed, hogy a megmaradt hosszú szőrök is nőni fognak, de ez nem gáz, mert vagy visszavágod kisollóval, vagy kiszeded szemöldökcsipesszel....
Én most a szempillámra használom ugyanígy 2 napja, és most első lépésként erősebbek a pillák.....
el se merem képzelni, hogy akkor mi lesz másfél hét múlva....
puszim<3
köszi:)
kedves előző válaszoló!csak oda kenek,ahova akarom "bővíteni" és akkor a többi szál nem nő jobban meg.mit szólsz? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!