Milyen korrektor vált nektek be? (Többi lent)
11, nem minden ugyanaz, de van, ami igen. Nem én állítom, hanem a drogériákban dolgozók. :)
Amúgy inkább arra gondoltam, hogy a minőség hasonló. A Catrice talán kicsit "felnőttesebb", hogy úgy mondjam, de ha az egyik bejön, érdemes lehet a másik palettáján is szétnézni.
A Catrice pl beszüntette az egyik kedvenc púderemet, amit használok, de legalábbis sehol nem kapni adott színben már legalább fél éve. Essence-nél viszont van (majdnem) ugyanaz a szín. 🤷♀️
12, igen, van, ami szinte ugyanaz. De jelen esetben a korrektorokról van szó. A kérdező említette, hogy pattanásos, ezért ajánlottam inkább a essence változatot. Ennek jobb a fedése, mint bármelyik másik catrice-nek. Cserébe viszont vastagabb is, kevésbé lágy.A catrice korrektorok lágyabbak, kevésbé ülnek bele a szem alatti ráncokba, viszont fedésben nem éri utol az essence camouflaget.
A kérdezőnek üzenem még, hogy szépen egymás után próbáld ki az összeset, az itt említett korrektorok mind szuperek, bátran megvásárolhatod őket, végül megtalálod majd a legmegfelelőbbet számodra. :)
Juj 13 évesen amikor elkezdtem érdeklődni a smink iránt és semmit nem tudtam a sminkről, én is balea korrektorral kezdtem de az nem is korrektor így vissza gondolva. Catrice camoflouge korrektorábol van bőven szín választék és jol fed.
És nem is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!