Korrektor alapozas inelkul? Tobbi lent
Sziasztok! Amikor a baratommal elmegyek valahova amkor kisminkelem magam (szempillaspiral,szemoldokceruza,alapozo,korrektor). Es igazabol mar unom azt ha csokolozunk akkor lejon es mindig kenegetni kell x ido utan h ne mozduljon el. Van nehany pattanasom/hegem amiket termeszetesen elakarok tuntetni alapozoval.. de itt a nyar es ugy is elfog mozdulni lefog folyni ezert gondoltam arra h csak a catrice tegelyes korrektorat hasznalnam. Szerintetek ugy nem lenne gaz vagyis h csak a pattanasokat hegeket kennem be nem.lenne mu?
Koszi a valaszokat:)
Nekem az a véleményem, hogy bár rengeteg videó készült arról, hogy csak korrektort használnak a lányok, az csak az elég drágáknál mutat nagyon jól :S
De ha ügyes sminkes vagy, mindent bele! Viszont van pár tippem, próbáld ki :)
Ha használsz esetleg rúzst, rakhatsz rá mattosító púdert (minél világosabbat, én a korrektorozásnál szoktam használni), ami a rúzst mattosítja, illetve hosszabb ideig van fent.
Az alapozót minél hamarabb vidd fel az arcra, hogy beszívódjon a bőrbe. Használj sminkfixálót, igazából ez a legegyszerűbb, nem fog elkenődni.
Ha viszont csak korrektort használsz, akkor nagyon figyelj, hogy a bőrödhöz megfelelő színt válassz :) Remélem tudtam egy kicsit segíteni :)
Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írhatsz privátban mert rengeteget tudok a sminkelésről 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!