Milyen smink kiegészítők vannak amiket férfiakon is használnak?
Szia!
Az ázsiai országokban már szép kis iparág nőtte ki magát a férfi sminktermékek köré. Én már láttam alapozót, szemöldökre gélt, ceruzát stb. illetve szájra is különféle hidratálókat.
Szia!
Első vagyok: Hát attól függ, hogy mi miatt akarod ezeket kipróbálni? Mert, ha pl. problémás a bőröd, a bb krémet tudom ajánlani az annyira szerintem nem is feltűnő. Nekem van olyan kínai barátom, aki használja és észre sem lehet venni...
Szerintem bármelyik sminkterméket használhatod férfiként is, de azok amik nem nőiesek, azok az alapozó, korrektor, szemöldöktermékek meg talán a kontúr. (+ ha olyan a stílusod akkor a szemceruza)
Szerintem azzal kezdd, amire te úgy érzed, hogy szükséged van, szívesen használnád. Szóval, ha a bőröd kinézetével nem vagy megelégedve akkor alapozó/korrektor, ha a szemöldöködön javítanál, akkor valamilyen szemöldöktermék (akár csak egy átlátszó gél, ami a helyén tartja a szálakat) és ezek nem is feltűnőek. Ha meg feltűnőbben szeretnél sminkelni akkor bármi egyéb sminktermék ami megtetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!