Gyerekként sminkelés?
Figyelt kérdés
Az osztályomban már a legtöbb lány sminkeli magát, sokan még a hajukat is festetik. Barátnőm (ő is ezek közé tartozik) viccesen néha ,,számon szokta rajtam kérni" hogy én miért nem csinálok ilyesmit. Szerintetek elkezdjem én is? Ti mit gondoltok róla?2020. ápr. 24. 20:26
2/3 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Van egy bizonyos év ami alatt gáz ha sminkel vlki. Én általános 8.o-ban csak szempillaspirált használtam, de gimi utolsó éveiben már mást is szoktam. De tényleg felesleges. Én is csak akkor teszem fel, ha túl sok időm marad reggel a buszig.
3/3 anonim válasza:
Ne állj be a hülyék sorába, nézzél ki úgy ahogy te szeretnél, ne mások véleményére hagyatkozz. Hidd el sokkal jobb. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!