Mit tehetnék ez ellen?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, vagy inkább a problémám, hogy akármilyen szempillaspirált használok, az első pár nap gyönyörűen meg tudom csinálni a pilláimat, viszont kb 5-6 nap spirálozás után már abszolút nem azt a hatást érem el, mint a hét elején. A szempilláim össze lesznek ragadva, és szinte semmilyen változás nem tapasztalható. Pedig minden este alaposan letisztítom az arcom (micellás víz a sminklemosáshoz, folyékony sminklemosó, 2 naponta arcradír). Mit csinálok rosszul? Mit tudnék tenni? Lehet, hogy rossz termékeket használtam eddig?
Előre is köszönöm a válaszokat!
No, én kezdem azzal, hogy férfi vagyok, és fogalmam nincs az egészről. De egymvalami felkeltette a figyelmemet.
Azt irod, hét elején gyönyörű, hét végére már "ronda".
Ez nekem úgy hangzik, mintha MINDEN hétfőn újra szép lenne, habár szombaton még ronda volt.
Felmerül bennem a kérdés, mi történik vasárnap? Mi az, amit másként csinálsz, mint a többi napon?
Vagy minden hétfőn új szempillaspirált veszel használatba?
Ha nem, akkor vasárnap kell történnie valaminek, amitől alapállapotba kerül a szempillád, ergo, ezt a vasárnapi "valamit" kellene hét közben is csinálnod vele
#1 vagyok
#2 elismerésén felbuzdulva továbbgondoltam:
nem szoktál véletlenül csak hétvégén főzni, vagy csak hétvégén hosszan tusolni/fürdőzni?
Mindkét esetben lehet a gőz, a pára, ami alaphelyzetbe állitja a szempilládat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!