Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Divatosak még az élénk színű...

Divatosak még az élénk színű körömlakkok? És ha igen ezekből mit hozhatnék ki?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem sötétebb(de ilyen élénkebb)kék, élénk pink, gyöngyházfényű fehér, ilyen vékony ecsetes fehér(amivel mintákat lehet festeni a körömre) és egy ilyen fényes,de nem túl élénk orgonalila körömlakkot.

Az jól nézne ki ha pl a pinkre azzal a vékonyecsetes fehérrel valami mintát festenék?vagy az túl sok??ha nem, milyen egyszerü mintát ajánlanátok?pl virágot, vagy mit?

Kicsit bohókás csaj vagyok de sztem nem viszem tulzásba. Pl már volt olyan, hogy mind a 10 körmöm más szinüre volt festve, nekem ez is tetszett...de a barátom leszólta...meg h nagyon gyerekes...:S jójó tudom:Sigaz h már 19 vok de nekm teccett az is. Am nem hagytam vna ugy a körmöm ha vmi olyan helyre kellett vna mennem v vmi, csak igy hétkköznapra volt...

Na mindegy sokat rizsázok...Segitenétek?Szal ez még divatos?VAgy valami ötletes dolog??:)

2010. aug. 16. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem divatosak, nekem is sok élénk színű lakkom van és imádom őket. számomra a minta már túl sok, viszont amit majd ki akarok próbálni: élénk színű körömlakk, és egy hozzá passzoló színnel befestve a köröm vége (mint francia manikűrnél)
2010. aug. 16. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:

huhh nekemmeg már ez lenne sok:) nemtom elképzelni...:S:)

de ha majd megcsináltad megmutizhatnád:D

2010. aug. 16. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az élénk színű körömlakkokkal nincs semmi gond.Én szeretem őket. Bár szerintem a minden köröm más milyen színű...,nekem az már sok. A rózsaszín rajta fehér minta, az szerintem jól nézhet ki. :) De mivel már 19 vagy inkább legyen valami nőisebb minta, szóval ne szívecske vagy ilyesmi.

15/L

2010. aug. 16. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Most az a legdivatosabb, ha egyszínű, élénk, fényes, de nem csillámos körömlakkal fested a körmöd. Ha világosabb színű, akkor hagyhatod kicsit hosszabbra is, de sötét (piros, lila...) lakknál mindenképp vágd rövidre a körmeidet, különben ízléstelen lesz. 20/L
2010. aug. 17. 00:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Hmmm köszziii:D

és ez lábujjkörmön gázos???

vagy az már ugy néz ki mint a kisebbségnek?:s

2010. aug. 17. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem divat az élénk szín és a minta sem sok szerintem semmilyen színű körmön ha pl feketével vagy fehérrel van rajta. És szerintem lábon is jól néz ki az élénk szín. Bátyámnak és néhány haverjának tetszik ha a lábamon is ki van festve a köröm, egyszer sógornőm meg is sértődött mikor bátyám mondta neki hogy kifesthetné ő is :)
2010. aug. 17. 23:53
 7/7 anonim válasza:
Szerintem az ugy jó de nem kell ott virágot csinálni hanem elég 2 ilyen átlós vonal de az is elég a hüvelyik meg a gyürüs ujjra és kész is és ez még sztem egy kcsit nőies is.Ezt tussal nagyon jól meg lehet csinálni.
2011. ápr. 4. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!