Pasik! Bejön nektek, ha egy hosszabb (mű)körmökkel rendelkező nő "megvillantja" a körmeit?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy pl. "zongorázni" kezd egy asztalon, vagy finoman kapargat valamit.
Valahogy így, persze nem ennyire direktben.
https://www.youtube.com/watch?v=GAGSlnRZ0zQ
2021. febr. 10. 06:25
22/27 anonim válasza:
Nekem bejön, nagyon tudok rá gerjedni, bár a videóban nem túl szép a hölgynek a körme.
23/27 Bolcs_Elek válasza:
Igen, bejon.
A komolytalanokkal ne foglalkozz.
Sok csoro aki nem tud eltartani egy not...
25/27 anonim válasza:
Ha eleg hosszu es beledugja a hugycsovembe attol igencsak fel tudok izgulni es nagyon hamar el is megyek!
26/27 anonim válasza:
Kiráz a hideg, ha az asztalon kopogni hallom, konkrétan undorodok tőle. Amúgy azért szeretem a műszempillás, erős , nagy műkörmös nőket, mert egy csomó energiát meg lehet sprórolni: szóba sem kell állnom vele, méterekről, ránézésre el tudom dönteni ezek alapján, hogy sem ismerkedni, sem szóba állni nem akarok vele, nem szeretem, ha valaki ilyen külsőségekre sokat ad, azt hiszi ettől szép/vonzó.
27/27 Ánunymósz válasza:
Hát, ha ápolt műkörmökről van szó, amiről nem lóg le a fél rántott csirke farhát amit ebédre evett, akkor igen is beindít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!