Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az alapozótol lehetnek pattaná...

Az alapozótol lehetnek pattanásaim?

Figyelt kérdés
Úgy szoktam, hogy a megtisztított arcomra egy Essence arcápoló szérumot(ananászoszat), majd egy Garnieres arckrémet. Eddig egy miss sporty meg egy Catrice alapozót használtam, de mind2től kipattogtam. Mi lehet a gond?
2021. febr. 6. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem egy jo arcapolasi-sminkelesi rutin. Valoszinuleg tele vannak nyomva mindenfele alkohollal, parfummel, stb. Ajanlom, hogy nezz utana a tudatosabb borapolasnak.
2021. febr. 6. 21:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Azelőtt is pattanásos lettem az alapozótól mielőtt használni kezdtem volna ezt a 2 -t alá
2021. febr. 6. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Telenyomod magad mérgekkel és csodálkozol a pattanásokon? Oké.
2021. febr. 6. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
14%

Persze hogy lehet.

Igazábol en sosem értettem mi jó van abban hogy nap mint nap ilyen olajos szemetekkel keni valaki az arcát. Nem tud szellőzni a bőr, nem is túl szèp, ráadásul a ruhát is összekeni. Hozzáteszem nem sok nőn láttam még szépen kenve.

2021. febr. 6. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetnek, ha rossz összetevők vannak benne.

Kremmania oldalon meg tudod nézni az alapozók összetételét.

Ez az arcápolási rutin tényleg nem jó.

2021. febr. 7. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem jó, amit használsz. Olcsónak olcsók és kábé ennyi az előnyük.

Olyan termékeket válassz, amiben nincs alkohol (csak zsíralkohol), parfüm, parabének stb. Akkor majd nem pattogsz ki.

2021. febr. 7. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!