Az alapozótol lehetnek pattanásaim?
Figyelt kérdés
Úgy szoktam, hogy a megtisztított arcomra egy Essence arcápoló szérumot(ananászoszat), majd egy Garnieres arckrémet. Eddig egy miss sporty meg egy Catrice alapozót használtam, de mind2től kipattogtam. Mi lehet a gond?2021. febr. 6. 21:07
1/6 anonim válasza:
Sajnos ez nem egy jo arcapolasi-sminkelesi rutin. Valoszinuleg tele vannak nyomva mindenfele alkohollal, parfummel, stb. Ajanlom, hogy nezz utana a tudatosabb borapolasnak.
2/6 A kérdező kommentje:
Azelőtt is pattanásos lettem az alapozótól mielőtt használni kezdtem volna ezt a 2 -t alá
2021. febr. 6. 21:54
3/6 anonim válasza:
Telenyomod magad mérgekkel és csodálkozol a pattanásokon? Oké.
4/6 anonim válasza:
Persze hogy lehet.
Igazábol en sosem értettem mi jó van abban hogy nap mint nap ilyen olajos szemetekkel keni valaki az arcát. Nem tud szellőzni a bőr, nem is túl szèp, ráadásul a ruhát is összekeni. Hozzáteszem nem sok nőn láttam még szépen kenve.
5/6 anonim válasza:
Lehetnek, ha rossz összetevők vannak benne.
Kremmania oldalon meg tudod nézni az alapozók összetételét.
Ez az arcápolási rutin tényleg nem jó.
6/6 anonim válasza:
Semmi nem jó, amit használsz. Olcsónak olcsók és kábé ennyi az előnyük.
Olyan termékeket válassz, amiben nincs alkohol (csak zsíralkohol), parfüm, parabének stb. Akkor majd nem pattogsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!