Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az hazugság, ha kitakarom a...

Az hazugság, ha kitakarom a pattanásaimat? Fiúk, szerintetek ez becsapás?

Figyelt kérdés

Nem szoktam nagyon sminkelni, csak a bőrhibáimat fedem el.. Nem ronda a bőröm, szóval nem vagyok ragyás, csak jobban érzem magam, ha nem látom őket.. Nincsen rajtam 6 réteg alapozó. Törekszem a természetességre.

A szemöldökömet szoktam megcsinálni, meg szempillaspirált használok, nagyon nagyon ritkán tust, de azt is csak vékony vonalba. Ez sok sminknek számít?

A válaszokat előre is köszönöm!

16L

2015. okt. 29. 15:27
 1/7 Trafó1 ***** válasza:
59%

A szivacsos melltartó hazugság vagy optikai tuning?

A fűző szintúgy.

A mű mellről már ne is beszéljünk.

Takard ki nyugodtan, az élet tele van apró hazugságokkal.

2015. okt. 29. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel maga a pattanás is hazugság, mert az ha rajtad van akkor nem magad adod, valójában a bőröd nem olyan, csak átmenetileg...:D Az meg hogy eltakarod a bőrhibákat kit zavarna ugyan? A szépen megcsinált smink is tetszik a legtöbb pasinak.
2015. okt. 29. 15:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. okt. 29. 16:22
 4/7 anonim válasza:
100%
én lány vagyok ugyan, de nekem is vannak sajnos bőrhibáim, vagyis pattanásaim sajnos, amúgy ahogy elmondtad szerintem nem erős ez a smink, meg nem is "becsapás". :)
2015. okt. 29. 19:13
 5/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Nah. Az a hazugság, hogy a fehér fiúk kib-sszák a mellizmukat és a bicepszüket, megakad rajta a szemed, és jön a nyár, rövidnadrágszezon és kiderül, csirkelábúak meg lapos s-ggűek. Senki nem élt át totális csalódást, amíg a pasi, akivel ismerkedik, vagy akin addig a szemét legeltette, leveszi a hosszú nadrágot és kiderül, hogy lapos. Nem egy kis alapozó a világ vége, amit este lemosol.
2015. okt. 29. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanennyi sminket használok, néhány pattanás van az arcomon,azokra korrektort teszek és nagyon szeretem a nude szemhéjpúdereket ,esetleg fekete tusvonal(ha van időm) 17/l
2015. okt. 30. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Haha :D köszi a válaszokat!
2015. okt. 30. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!