Van olyan fiú akinek tényleg bejön a műköröm?
nekem tényleg bejön! alapvető nálam hogy szép ápolt legyen a nő keze és a műköröm nekem amúgy tetszik.
24/F
Nekem abszolút bejön egy igényesen megcsinált műköröm.
Még akkor is, ha kicsit hosszabb az átlagostól, viszont ne legyen túl csicsás és lehetőleg kocka formájú legyen. A hegyestől hányingerem van, nagyon bugyutának tartom. Az ovális pedig picit öreges.
Egyébként akik fikázzák a műkörmöt, valószínűleg olyanból indulnak ki, ami igénytelenül van megcsinálva. Az egyik munkatársamnak műkörmei voltak mióta megismertem, de csak évek múlva tudtam meg, akkor is Ő mondta csak. Teljesen természetesnek tűnt.
Ez a véleményem egy ízléses sminkről is. Vonzó, szexi tud lenni, persze tudni kell "viselni" is. Volt egy 52. éves kolléganőm régebben. (Párszor meg is volt, de csak amolyan munkahelyi szex során:)) Nagyon csinos, szexi, vonzó dekoratív nőci volt, majd eljöttem arról a munkahelyről és pár hónap múlva véletlenül találkoztam vele egy bevásárlóközpontban. Smink nélkül volt, szabadidőruhában. Hát nem ismertem meg, olyan volt mint egy rém, Ő köszönt rám egy méterről.
Szóval becsapós a smink, de néha nem baj.
3# Én meg férfiként válaszolok nem azért Prosti valaki mert szexis azért az valaki mert pénzért teszi....
Kereslet kínálat megtalálja egymást tehát a természetes sem annyira törvényszerű bár tény hogy nagyon mű sem legyen valaki de nekem pl semmi gondom a karmokkal sem. 41f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!