Melyik szemhéjtust ajánlanátok egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 18:20
1/6 anonim válasza:
Ez jó. Eszembe jutott, hogy a 60-70-es években a suttyók Bagarollal (fekete cipőpaszta) kenték a szemöldöküket, szempillájukat.
2/6 anonim válasza:
Általában valami filceset szoktak ajánlani a kezdőknek, a többségnek azt a legkönnyebb használni. Én is azt szoktam, az jött be legjobban, de azért kipróbáltam több félét. Neked is ezt ajánlom, kezdd a filcessel és utána meg kísérletezz, hogy neked mi a legjobb.
3/6 anonim válasza:
Én vennék több típust és kísérleteznék. Olcsó (max 1000 ft)és jó tusok, ezek közül minddel szépen lehet dolgozni:
Essence Liquid Ink - ő a tipikus mártogatós, vékony ecsetes
Essence Eyeliner Pen - filctoll jellegű, neki meményebb, filc hegye van
Lovely Pump Up Brush Eyeliner - olyan mint egy filc, de rugalmas ecsetes hegye van. Talán ehhez kell a legtöbb gyakorlat, de nekem például ez a kedvencem.
4/6 anonim válasza:
Én ezzel kezdtem, és ennél is maradtam.:)
5/6 Laylah válasza:
4., nagyon köszi, kb. 10 éve használtam és elfelejtettem már, hogy hol vehettem, most már tudom, hazafelé meg is nézem :D
Én a 4. által linkelt ecsetessel kezdtem, aztán vettem filceseket, de valahogy nekem nem az igazi. Sosem fognak, ha nem lefelé tartom őket, márpedig nem tartanám mindig úgy, nem esik kézre.
6/6 anonim válasza:
Az essence-nek van egy csomó, én azokkal kezdtem. Amúgy egy tipp: akármilyen szarul is néz ki, ha letörlöd az alját (kijavítod tulajdonképpen), sokkal könnyebb és szebb. Ha nem megy, akkor sötét szemceruzával próbáld meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!