Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik szemhéjtust ajánlanátok...

Melyik szemhéjtust ajánlanátok egy kezdőnek?

Figyelt kérdés

2021. jan. 25. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez jó. Eszembe jutott, hogy a 60-70-es években a suttyók Bagarollal (fekete cipőpaszta) kenték a szemöldöküket, szempillájukat.
2021. jan. 25. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában valami filceset szoktak ajánlani a kezdőknek, a többségnek azt a legkönnyebb használni. Én is azt szoktam, az jött be legjobban, de azért kipróbáltam több félét. Neked is ezt ajánlom, kezdd a filcessel és utána meg kísérletezz, hogy neked mi a legjobb.
2021. jan. 25. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én vennék több típust és kísérleteznék. Olcsó (max 1000 ft)és jó tusok, ezek közül minddel szépen lehet dolgozni:

Essence Liquid Ink - ő a tipikus mártogatós, vékony ecsetes

Essence Eyeliner Pen - filctoll jellegű, neki meményebb, filc hegye van

Lovely Pump Up Brush Eyeliner - olyan mint egy filc, de rugalmas ecsetes hegye van. Talán ehhez kell a legtöbb gyakorlat, de nekem például ez a kedvencem.

2021. jan. 25. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezzel kezdtem, és ennél is maradtam.:)

2021. jan. 26. 01:16
 5/6 Laylah ***** válasza:

4., nagyon köszi, kb. 10 éve használtam és elfelejtettem már, hogy hol vehettem, most már tudom, hazafelé meg is nézem :D

Én a 4. által linkelt ecsetessel kezdtem, aztán vettem filceseket, de valahogy nekem nem az igazi. Sosem fognak, ha nem lefelé tartom őket, márpedig nem tartanám mindig úgy, nem esik kézre.

2021. febr. 4. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az essence-nek van egy csomó, én azokkal kezdtem. Amúgy egy tipp: akármilyen szarul is néz ki, ha letörlöd az alját (kijavítod tulajdonképpen), sokkal könnyebb és szebb. Ha nem megy, akkor sötét szemceruzával próbáld meg:D
2021. febr. 13. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!