Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményed az alapozóról?...

Mi a véleményed az alapozóról? ( Mindent; )

Figyelt kérdés
Hány éves kortól ajánlod? Van e különbség szerinted a márkák között? Mindennapra? Ráncosodik tőle a bőr? És a stb...Egyszerűen érdekel a véleményed:):)
2010. aug. 15. 12:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
Én 14 vagyok és egy éve használok alapozót már ki se mennék nélküle az utcára pattanásos a bőröm és ha nem alapoznék borzalmasan néznék ki és van különbség mert nekem először egy olcsó márkájú volt és attól mégjobban pattanásos lett a bőröm aztán vettem egy vichy márkájút és azóta ezt hazsnálom szerintem nagyon jó és egyenletessé teszi a bőrömet.
2010. aug. 15. 12:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
*sz
2010. aug. 15. 12:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

Szóval én nem tudom korhoz ajánlani,aki akarja,használja.

A márkák közt van különbség,néhány olyan hatást kelt,mintha az emberen maksz lenne,néhány pedig teljesen természetes.Mindennapra nem jó használni,a bőrnek kell a levegőzés,alapozó alatt nem tud.

Nem tudom,ráncosodik-e a bőr tőle,de biztosan nem tesz jót.

2010. aug. 15. 12:47
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
*maszk
2010. aug. 15. 12:48
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeteket :) Mindenkit felpontoztam.

Bármilyen vélemény jöhet negatív pozitív:D

2010. aug. 15. 12:53
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
ha tulsokat használsz az alapozobol akk még pattanásosabb lesz a börödd. szoval mérsékelten.
2010. aug. 15. 12:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha az ember nem tesz fel egyszerre túl sokat, illetve megfelelő árnyalatút és minőségűt használ, akkor nagyon sokat javít egy problémás bőrön.a túl sötét vagy túl vastagon felkent alapozótól viszont kiráz a hideg:)
2010. aug. 15. 13:00
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
csak idősebbeknek való és nem rendszeresen csak még jobban elrontja a bőröd és egyre többet kell majd használni úgy mint neked is.jobb lenne ha leállnál róla.nekem tönkrevágta már csak buliba használom oda lehet.hétköznapra ne. süt a nap is a szemedbe kialakulnak a ráncok valaki még szolizáskor se mossa le na akkor dupla ráncai lesznek. a szemkörnyék bőrét veszi a legjobban igénybe nekem olyan karikákat csinált hogy nem tudom eltüntetni.és semmi különbség a minőségi meg a nem minőségi közt mindegyik tönkreteszi a bőrt hosszutávon.
2010. aug. 15. 13:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

16 éves vagyok. Csak krémpúdert használok és azt is csak nagyon ritkán, jobb mint az alapozó.

Az alapozó iszonyat mód csúnyítja a bőrt. Pláne a mai lányok, akik se az árnyalatot sem a mennyiséget nem tudják megfelelően kiválasztani. De nem ez a legnagyobb probléma vele, hanem az, hogy eltömíti a pórusokat, nem engedi lélegezni a bőrt, elősegíti a bőr faggyú termelését és jobban mitesszeresedik tőle az ember, ráadásul a szem alatti karikákat is elősegíti.

Szerintem használhatsz, csak módjával :)

2010. aug. 15. 13:11
 10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm minden válasz 100% ban hasznos volt számomra. ui: én nem használok alapozót csak nappali krémet! Jöhet még még több:D
2010. aug. 15. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!