Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok akik értenek a sminkhez...

Lányok akik értenek a sminkhez! Világosabb színű szemöldökömet mivel tudnám kiemelni?

Figyelt kérdés

Sötétszürke a hajam, de a szemöldököm mégis szőke és alig látszik.

Jó, kicsit túlzok, inkább ilyen kis sötétszőke és látszik azért, de nem annyira. A szemem pedig sötétkék. Arcom átlagos. Mármint nem pufi és nem is csontos.

Nem vagyok otthon a sminkelés világában, nem is szoktam meg semmi, de szeretném kicsit kiemelni a szemöldököm.

Milyen terméket kellene beszereznem itt a Rossmanban?

Mivel kísérletezzek?

Plusz azért nem is foglalkozok/foglalkoztam a sminkeléssel mert félek, hogy nem áll jól.. persze voltam már kisminkelve, de nem éreztem magam komfortosan, feszengtem, szégyelltem az arcom bár ebben az önbizalomhiányom is közrejátszik. Féltem, hogy ki mit gondol, hogy látja így az arcom és stb.

Ha kiemelném a szemöldököm akkor is így lennék, hogy mit szólnak hozzá mások, mit gondolnak meg ilyenek.. nehéz ettől az érzéstől megszabadulni és lesz@rni ismeretlenek véleményét, de valamikor el kell kezdeni.

2021. jan. 11. 11:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
Itt a link: [link]
2021. jan. 12. 19:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Tök jó kis csomag, minden benne van ami kell! Köszönöm!🥰
2021. jan. 12. 19:57
 13/13 anonim válasza:

Örülök hogy tudtam segíteni.

Egyébként nagyon ajánlom a krémmánia nevű oldalt, ott nagyon sok termékről tudsz véleményt olvasni.

2021. jan. 12. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!