Lányok akik értenek a sminkhez! Világosabb színű szemöldökömet mivel tudnám kiemelni?
Sötétszürke a hajam, de a szemöldököm mégis szőke és alig látszik.
Jó, kicsit túlzok, inkább ilyen kis sötétszőke és látszik azért, de nem annyira. A szemem pedig sötétkék. Arcom átlagos. Mármint nem pufi és nem is csontos.
Nem vagyok otthon a sminkelés világában, nem is szoktam meg semmi, de szeretném kicsit kiemelni a szemöldököm.
Milyen terméket kellene beszereznem itt a Rossmanban?
Mivel kísérletezzek?
Plusz azért nem is foglalkozok/foglalkoztam a sminkeléssel mert félek, hogy nem áll jól.. persze voltam már kisminkelve, de nem éreztem magam komfortosan, feszengtem, szégyelltem az arcom bár ebben az önbizalomhiányom is közrejátszik. Féltem, hogy ki mit gondol, hogy látja így az arcom és stb.
Ha kiemelném a szemöldököm akkor is így lennék, hogy mit szólnak hozzá mások, mit gondolnak meg ilyenek.. nehéz ettől az érzéstől megszabadulni és lesz@rni ismeretlenek véleményét, de valamikor el kell kezdeni.
Köszönöm! :)
Honnan tudom, hogy nekem melyik kell?
Mármint gondolom függ a szemem és hajam színétől, nem?
Bocsánat, de tényleg tájékozatlan vagyok ebben a témában.
Olyan színűt érdemes venni, mint a hajad színe, max. fél-egy árnyalattal sötétebb vagy világosabb. Ami fontosabb szerintem az az, hogy tónusban passzoljon. A szemöldökszínezők között is vannak hidegebb, melegebb tónusok, ezért érdemes őket letesztelni.
Az, meg, hogy konkrétan milyen terméket, az ízlés kérdése. Talán amivel kezdők legkönnyebben tudnak dolgozni, az a szemöldökpor/púder, de akár vehetsz ceruzát is. Érdemes előtte videókat nézni Youtube-on, hogy melyikkel milyen hatást lehet elérni. Illetve ha nem akarod a szemöldököd formáját változtatni, csak beszínezni, akkor meg a szemöldökspirál a legjobb megoldás.
Nekem a szemöldök pomádé vált be a legjobban. Konkrétan a Maybelline Tattoo Brow-ja.
Ezzel tényleg úgy és olyan hatásúra készítheted el a szemöldököd, amilyenre csak szeretnéd és nagyon tartós, egy teljes napon át a helyén marad.
Lehet vele lágyan, halványabban dolgozni vele, ami jó azoknak, akik csak leheletfinoman szeretnének csak egy kis színt a szemöldökükre, ugyanakkor precízen, karakteresebb stílusban is lehet vele rajzolni.
Erről mit gondoltok csajok?
Ennél csak drágábbak vannak, de szerintem egy olcsóbb is lehet jó.
Jajj basszus most láttam mit írtam a kérdésemben:D
Elnézést, nem sötétszürke a hajam hanem sötétbarna. Fogalmam nincs honnan vettem a sötétszürkét. :'D
Akkor én a catrice szemöldök készletét ajánlom, nekem nagyon bevált. Tartós, könnyű vele dolgozni és kb csak 1300 ft és nekem kb 1 évig kitart egy ilyen kis dobozka.
Egy pillanat és keresek egy linket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!