Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez milyen festék és hol tudom...

Ez milyen festék és hol tudom beszerezni?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm😊

2021. jan. 7. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Sima szemöldökfesték, bármelyik drogériában vagy fodrászkellékesben. A technikájától lesz ilyen szép a végeredmény.
2021. jan. 7. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Drogériában ilyet nem árulnak, legalábbis a DM-ben vagy Rossmannban. Ilyet csak fodrászkellékesben tudsz venni: Kallos, Refectocil. De nem tart olyan sokáig, max 2-3 nap, utána semmi, De lehet hozzá venni szénport, azzal viszont biztos hogy fekete lesz minden festék. 3%-os oxival ajánlott kikeverni.
2021. jan. 7. 12:32
 3/6 A kérdező kommentje:
1.válaszolónak. Sima szemöldök festéket vettem és az sajnos nagyon sűrű és nehéz szépen felvinni. Azért is érdekelt, hogy ez milyen lehet😄
2021. jan. 7. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a szemöldökfestéket az oxival szabályzod, hogy milyen sűrű legyen. Én Kallost használok a hozzávaló oxival, nekem nem célom, hogy a bőröm is befogja, elég, ha a szálakat beszínezni. Nekem két-három hétig simán bírja, szép fokozatosan kopik. Egyébként lehet kapni a drogériákban is, de abban igaza van a kettesnek, hogy inkább fodrászkellékesből érdemes venni.
2021. jan. 7. 12:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem elég lényeges, hogy befogja a bőröm, mivel nincs vége a szemöldökömnek.
2021. jan. 7. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Szénporral keverve be fogja fogni a bőröd.
2021. jan. 8. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!