Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen márkájú sminket vegyek?

Milyen márkájú sminket vegyek?

Figyelt kérdés
Nem szoktam sminkelni, max alapozót és szempillaspirált. De szeretnék venni egy másik alapozót mert a mostani borzasztó és ha már ott vagyok akkor szeretnék venni valamilyen sminket mert kiszeretném próbálni. Olyat szeretnék ami viszonylag olcsó is. Ti milyeneket használtok?

2021. jan. 1. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
A Nyx alapozója 4ezer körül van nekem nagyon bevált. Total control a neve.
2021. jan. 1. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Catrice HD liquid coverage - ez egy matt és viszonylag erősebb festésű alapozó, sokan szeretik, de szerintem inkább normál vagy zsírosabb bőrre jó

Essence fresh and fit awake - ennek kicsit gyengébb a fedése mint a Catrice-nek, és kicsit fényesebb a finishe, viszont ez nem emeli ki annyira a száraz részeket, szóval ha szárazabb a bőröd, akkor talán ez jobb lehet

Én ezt a kettőt tudom saját tapasztalat alapján ajánlani, de ha mást szeretnél, nézz körül krémmánián, az ottani vélemények segíthetnek a választásban.

2021. jan. 2. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát a smink is szubjektív kinek mi a jó teljesitmény egy sninknél persze az is függ hogy tudod e használni!

Mert luxus sminked is lehet ha nem tudsz sminkelni, de amugy pár termék amik beváltak.

L'Oreal infelitible alapozo

Catrice camoflouge korrektor

L'Oreal tru match púder

Revolution,nxy,lovely,sleek palettak.

Alverde szemceruza

Maybeline szempilla spiralok

Catrice muszempillai

Essence highliter

2021. jan. 3. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!