Smink nélkül bulizni? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nagyobb szórakozóhelyen. Maximum szempillaspirál + szájfény.2010. aug. 13. 16:52
1/11 anonim válasza:
Ha nem vagy annyira kifestve, az előny:)
Nem a sminktől lesz valaki szép!
2/11 anonim válasza:
hát nekem két barátnőm is van aki smink nélkül megy el bulizni még csak szempillaspirál sincs az egyiken csak széjfény és őt is leszólítják de én nekem nincs bátorságom smink nélkül elmenni pedig lehet nagyobb sikerem lenne:D
3/11 anonim válasza:
Ha nincs mit rejtegetni az arcodon,akkor nem kell olyan erőssen kissmineklni magadat,meg 6 kg alapozót... A természetes szépségnél nincs szebb!!!
4/11 anonim válasza:
igaz, én koncertekre meg fesztiválokra járok, de sose sminkelem magam...
5/11 anonim válasza:
Én mentem már úgy is bulizni,hogy nem tettem magamra semmit,csak egy kis szőlőzsírt a számra,nem igénytelenségből vagy ilyesmi,hanem mert
amúgy sem sminkelem magam nagyon.
6/11 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül! :)
Én nem szeretem festeni magam. Nem vagyok igénytelen egyáltalán, de van annyi egészséges önbizalmam, hogy fel merjem vállalni az "igazi", natúr arcomat is.
2010. aug. 13. 17:48
7/11 anonim válasza:
Szerintem egy valódi nő egy kis szempillaspirál nélkül még a boltba se megy el.
Ez csajos, jó dolog. Nem kell órákig pepecselni, arcot rajzolni, de szerintem nincs nő akinek ne tenne jót 3 percnyi festegetés.
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem épp ellenkezőleg. Egy igazi nő nem a sminktől lesz nő. Egy igazi nőből smink nélkül is sugárzik a szépség és a nőiesség. Nyilván nehezebb, mint sminkkel. Persze egy kis smink dob mindenkin, nem mondtam, hogy rossz dolog lenne. :)
2010. aug. 13. 18:27
9/11 anonim válasza:
mindenki máshogy érzi jól magát. valaki sminkkel, van, aki anélkül. én rendszeresen sminkelem magam, ha megyek valahova, ettől függetlenül nem zavar, ha valaki nem sminkel. hiszen mindenkinek szíve-joga úgy kinézni, ahogy akar. ő ilyen, én meg amolyan. pont.
10/11 anonim válasza:
nem tudom, de az én arcomon már a szempillaspirál és a szájfény is nagyon feltűnő, szóval én ezt festem buliba, hátha még kihúznám... jujjujjuj... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!