Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány évesen kezdtél el rendsze...

Hány évesen kezdtél el rendszeresen snminkelni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 28. 14:55
A kérdező szavazást indított:
Kevesebb mint 14
14
15
16
17
18
19
20
21
Több mint 21
42 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Ötödikes voltam, 11 éves.

Bár ne tettem volna amúgy. Nagyon hülyén néztem ki: nem szedtem a szemöldököm, rövid, zsíros hajam volt, 3 árnyalattal sötétebb alapozó volt a fejemen meg ciklámen rúzst használtam, mindehhez jött a félre ként szemhéjpúder, csomós szempilla spirál meg vagy úgy öltöztem, mint egy szivárvány, vagy, mint egy fiú, egyéb napjaimon meg, mint egy prostituált.

Visszagondolva arra az évre, nem is csodálom, hogy bántottak. Ebből tanulván 6.-ban el kezdtem törődni magammal (de öltözködni még mindig nem tudtam, és sminkelni se😂), és a bántalmazás enyhült. 7.-ben és 8.-ban meg nagyon csinos voltam mindig, valami nagy változás jött rám, vagy nem tudom, de annyira lányos lettem, hogy amint hazamentem, rögtön kényszert éreztem, hogy át kell vedlenem valami teljesen másba.

3 és fél éve jártam ki az általánost és nem igazán sminkelek, csak, ha van mit elrejtenem/alkalom van. Nővérem gyakran mondja, miért nem hordok gyakrabban nőies ruhát, miért nem festem magam, mint ő, én erre mindig azt mondom, hogy "Lehet szebb voltam, de rosszabbul éreztem magam. Kaptam figyelmet, de nem azoktól, akiktől akartam és nem olyat, amilyet akartam. Most azt szeretném, hogy valaki a valódi arcomat és öltözködési stílusomat szeresse" - lassan talán meg fogja érteni. 😅

2020. dec. 28. 15:12
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
30 körül.Addig csak alkalomszerűen.
2020. dec. 28. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
20 évesen, miután elköltöztem végre apáméktól.
2020. dec. 28. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen kezdtem el napi szinten természetes sminket használni, szolidan sminkeltem a suliba korrektor,alapozo,atlatszo szemoldok gel,szempilla spiral neha halvanyabb szemhejpudert is ha pl volt valami alkalom a suliban.

13 évesen kezdtem el érdeklődni a smink iránt otthon probálgattam persze amatören azta se tudtam mit hogyan használjak,anyi ecset mire való, ámuldoztam a youtub vidis lányokon hogy vágják milyen szép a szemük stb, de évről évre bele jöttem. 13 évesen néha használtam rúzs,tust, szempilla spirált de enyi és azt se suliba kentem fel hanem otthon meg ha elmentunk plazaba ilyesmik.

15 evesen suliba gyarapodott egy vekony tussal a sminkem. 16 evesen mar mindent hasznaltam de akkor is visszafogtam a szineket.

17 évesen már hobbim lett, azaz most, már merész vagyok műszempillát is használok ha van hozzá kedvem, önkifejetés, kreatív,alkalmi smink, átlagos mindenapi smink a stílusomhoz igazítva imádom a sminket. De nagyon fontoss mellette a helyes tudatos börápolás és smink nélkül is szeretem magam.

2020. dec. 28. 17:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
16 voltam, de semmi extrát nem használtam már akkor sem, korrektor, púder, szempillaspirál, amikor olyan kedvem volt rúzs és ennyi. A hétköznapi sminkem a mai napig ennyi, sőt a legtöbbször már inkább ezeket is hanyagolom. Ha valami eseményre megyek, akkor pedig sminkes csinálja.
2020. dec. 28. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
még mindig csak néha néha sminkelek, most vagyok 30
2020. dec. 28. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
28 vagyok és még mindig nem sminkelek.
2020. dec. 29. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

14 évesen ( ez volt 15 éve)

De csak fekete szemcerkát használtam, meg néha púdert a pubertás korom fénylő ékköveire, pattanásaimra.

Ami hiba volt, mert csak roszabb lett tőle.

Mai napig csak szemceruzát, szempillaspirált használok alkalmanként, és nagyon különleges alkalmanként meg primert és szemhéjpúdert.

Szívom a fogam, hogy a mostani tinik, hogyan vakolják azt a szép, egészséges, fiatal bőrük :(

2021. jan. 15. 08:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
16 voltam amikor nagy nehezen ki tudtam harcolni! Aztán mikor már külön életem 18-19 körül keztem normálisan sminkelni, hát most eléggé hadilábon állok ezzel, de nem tartom olyan fontos dolognak, ha nincs rajtam smink egyáltalán nem zavar!
2021. jan. 18. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
12-13 éves voltam. Szempilla spirált és korrektort használtam 7-8.osztályig. Aztán gimiben 10.től fekete tust és halvány szemhéjpúdert. Most 22 éves vagyok és ugyanúgy mint sminkelek mint még gimiben.
2021. jan. 21. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!