Hogyan tunjek idosebbnek?
Figyelt kérdés
17 vagyok, kb 14nek nezek ki. raadasul alacsony is vagyok. nagyon zavaro, igen, lehet elonyomre lesz 30 evesen de most nagyon nem kellemes :) tippek? mikyen smink oregit nagyon?2020. dec. 24. 10:37
1/3 anonim válasza:
Erre sajnos igy nehéz válaszolni
2/3 anonim válasza:
A fruzurától, öltözködéstől is függ ám.
Engem 30 évesen néznek 18-22nek, és rendszeresen kérik a személyit a boltban...nem jobb lol.
Az is rohadt kellemetlen szituáció amikor valaki elkezd vetíteni, hogy "majd ha annyi idős leszel mint én"...és kiderül, hogy kajak fél évvel idősebb nálam, csak neki volt 3 gyerek meg egy válás huszonévesen 😅😅😅
Milyen s stílusod? Hajad? Milyen színeket horassz?
3/3 anonim válasza:
Nem tudom miért zavar egy lányt hogy fiatalabbnak nézel ki, az mindig előny! Az alacsony lányok pedig cukik, és szintén fiatalít az alacsonyság, szerintem örülj neki, ha colos lennél lány létedre meg szégyellnéd a magasságod és begörnyedve járnál ugyanis a magas lányok meg pont hogy alacsonyak akarnak lenni. Amugy meg smink is sokat dob,erős szinű ruzsok, fekete szemsmink ilyenek hosszu haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!