Lányok, nők milyen gyakran festitek ki a szemeteket?
Minden nao, vagy csak alkalomra? És mikor hogyan?
Életkort is írjatok. Köszi:)
18/L
Amikor kedvem van, van amikor egy héten 6 nap és van amikor 2 nap. Nekem nincsenek alkalmak az életemben, hogy azokra várjak, na meg bizonyos helyekre ami másoknak alkalom pl. esküvő, nem is megfelelő az én sminkelési stílusom. Szeretem a színes szemhéjakat, vörös, bordó, lila, sötétkék, füstös, minden játszik, a rúzsom is általában sötét, bordós vagy előfordul a sötétkék meg a fekete is. Na ilyen fejjel nem mennék el pl. egy visszafogott esküvőre vagy egy konferenciára, oda sokkal egyszerűbbeket csinálok.
30/xx
Változik. Többnyire csak bulizni meg különleges alkalomra, de néha hétköznapra is. De semmiképp nem minden nap.
30/n
Minden nap amikor elmegyek otthonról
36n
Amikor kedvem van, plusz extra érzékeny dermatitiszes szemkörnyékem van így már ez miatt sem mindig.
Változó nagyon van hogy 1 hétig nem sminkelek van hogy egy hétben több napot kreatívkodás,és minden féle sminkeket készitek,bonyolultabbakat szeretem, és 17 vagyok.
A jelenlegi helyzetben egyáltalán nem.
Korábban a napi rutin csak spirál volt, ha hétvégén vagy délután mentem valahova barátokkal, akkor tettem fel valami színt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!