Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, nők milyen gyakran...

Lányok, nők milyen gyakran festitek ki a szemeteket?

Figyelt kérdés

Minden nao, vagy csak alkalomra? És mikor hogyan?

Életkort is írjatok. Köszi:)

18/L

2020. dec. 22. 19:46
 1/8 Metionin ***** válasza:
100%

Amikor kedvem van, van amikor egy héten 6 nap és van amikor 2 nap. Nekem nincsenek alkalmak az életemben, hogy azokra várjak, na meg bizonyos helyekre ami másoknak alkalom pl. esküvő, nem is megfelelő az én sminkelési stílusom. Szeretem a színes szemhéjakat, vörös, bordó, lila, sötétkék, füstös, minden játszik, a rúzsom is általában sötét, bordós vagy előfordul a sötétkék meg a fekete is. Na ilyen fejjel nem mennék el pl. egy visszafogott esküvőre vagy egy konferenciára, oda sokkal egyszerűbbeket csinálok.

30/xx

2020. dec. 22. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Változik. Többnyire csak bulizni meg különleges alkalomra, de néha hétköznapra is. De semmiképp nem minden nap.

30/n

2020. dec. 22. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap amikor elmegyek otthonról

36n

2020. dec. 22. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Ceruza + spirál nélkül nem lépek ki a kapun 13-14 éves korom óta, most 33 vagyok
2020. dec. 22. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Amikor kedvem van, plusz extra érzékeny dermatitiszes szemkörnyékem van így már ez miatt sem mindig.

Változó nagyon van hogy 1 hétig nem sminkelek van hogy egy hétben több napot kreatívkodás,és minden féle sminkeket készitek,bonyolultabbakat szeretem, és 17 vagyok.

2020. dec. 23. 04:15
 6/8 anonim ***** válasza:

A jelenlegi helyzetben egyáltalán nem.

Korábban a napi rutin csak spirál volt, ha hétvégén vagy délután mentem valahova barátokkal, akkor tettem fel valami színt.

2020. dec. 23. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Sötét szempillám van, sápadt bőrrel, szóval spirál nélkül is embernek nézek ki
2020. dec. 23. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Bőrszínű szemhéjpúderrel, minden nap(munkába főleg). Nem használok semmi tust, spirált sosem.
2021. jan. 5. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!