Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkesként mennyit lehet...

Sminkesként mennyit lehet átlagosan megkeresni?

Figyelt kérdés
Szép, igényes munkával, minőségi termékekkel.
2020. dec. 21. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
végezd el a kozmetikust is, a kettő együtt már sztem elég jól működik, van egy vendégköröd, és őket lehet különböző alkalmakra kisminkelni. alapvetően a kozmetikusra nagyobb igény van.
2020. dec. 21. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:
10%
Aki azt mondta haszontalan munka kb a te munkát érhet anyit mindenki magábol indul ki, attól függ amugy hogy sok lábon állsz e szépségtanácsadóit elvégezheted és bőrapolás sminkelés egyebek vegyesen és több lábon állsz, mert már a sminkes szakmát megvaltoztatták úgy tudom sajna. Amugy ahoz hogy tv nél modelleket sminkelj meg kellenek kapcsolatok meg szerencse no meg tehetség is én is ez akarok lenni, de emellett akarok még mást is.
2020. dec. 21. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!