YesStyle-on hogyan is mennek ezek a rendelések?
Figyelt kérdés
Ki van írva a YesStyle-on, hogy ide Magyarországra 59$-felett ingyenes szállítás (ha jól értettem). De ha rendelek eselteg 60-65$ értékben akkor nem kapok vám-ot? Vagy hogy is megy ez a vámhatár dolog? Soha nem rendeltem ilyen külföldi oldalakról.2020. dec. 18. 15:03
1/7 anonim válasza:
Én már többször rendeltem tőlük, sosem kellett vámot fizetnem. Vhonnan hallottam, hogy ők ott el tudják vhogyan okosban intézni. Más oldalaknál azért nem árt utánajárni, mert nem mindenhol figyelnek erre.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ha rendelek 60$-ért (mert 59től ingyenes) Akkor nem lesz semmilyen vámom? Ettől félek.
2020. dec. 18. 15:33
3/7 anonim válasza:
Én 2x rendeltem eddig, mindkétszer 80 USD felett, egyáltalán nem vámoltak.
De rákérdezhetsz ügyfélszolgálaton, és megnézheted, mit válaszolnak, hogy tudják biztosítani.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged ^^
2020. dec. 18. 15:47
5/7 anonim válasza:
Úgy van, hogy nem tudják teljesen garantálni, hogy nem lesz vám (igyekeznek ügyeskedni, hogy ne legyen), ha mégis fent akad, akkor a vám értéket visszakapok levásárolható kreditekben.
6/7 anonim válasza:
Ha EU-n kívülről jön a csomag és a vámosok elkapják (teljesen mindegy milyen összeg van ráírva) akkor áfa+ kezelési költséget kell fizetni
7/7 A kérdező kommentje:
TwT Nem tudom, hogy rendelnem kéne onnan mert azért csak akarom de na félek.
2020. dec. 19. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!