Fogadásból kibírnál egy teljes napot hosszú, hegyes műkörömmel? (KÉP) És egy teljes hónapot?
2020. dec. 13. 19:52
2/11 anonim válasza:
Nem. Ez túl hosszú, egy napot kibírnák, de pár nap után nagyon kényelmetlenül érezném magam ilyen körmökkel.
4/11 anonim válasza:
Egy napot simán, és van az a pénz, amiért egy hónapot vagy akár egy évet is.
5/11 anonim válasza:
Nekem mindig ilyen, és imádom. Már nagyon megszoktam, nem hátráltat semmiben.
8/11 anonim válasza:
Én nem szeretem annyira a hosszút meg ezt a fajtát, de ha fogadásból kéne, akkor nem csinálok a számból s*gget alapon kibírnám. Na meg persze ha jól megfizetnének érte, pláne. Boldogan.
9/11 anonim válasza:
Nekem egyszer volt eddig 17 évem alatt műkörmöm akkor is S-méretű és azzal se volt könnyű krémezni,sminkelni magam,meg hajat mosni! Alá megy a kosz feljön egy idő után stb, hát még akik L körmökkel tudnak létezni jo isten!
10/11 anonim válasza:
Egy napot simán. Egy hónapot attól függ mi a tét. Jó pénzért simán. De amúgy szerintem ez egy gusztustalan bacitanya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!