Melyik szemöldök növesztő szérumot válasszam a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmet szeretném vele meglepni, mert amióta ismerjük egymást azóta nagy szívfájdalma a szemöldöke. Kisebb korában egyemmeg kiszedte magának, mint a nagylányok, és azóta is alig alig nő neki vissza a vége :)
Személy szerint nekem semmi bajom nincs vele, számomra Ő több mint tökéletes. De ha ezzel boldogabbá tehetem, akkor nekem minden pénzt megér.
Szóval igen, elhatároztam, hogy veszek neki, de mivel nem vagyok kompatibilis az ilyen dolgokkal sajnos, ezért kérem most a segítségeteket csajok!
Mennyire hatékonyak ezek a szérumok? Hol tudom beszerezni, melyiket válasszam? Bármi tapasztalat?
2020. dec. 12. 06:55
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Amit az első linkelt nagyon jó, én is túlszedtem az enyémet, és nagyon szépen visszanövesztette! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok ezer hála❤ Reméljük jó lesz
2020. dec. 14. 11:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!