Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Párás időben miért folyik le...

Párás időben miért folyik le a szempillaspirál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Évek óta használom a Lovely Curling Pump Up szempillaspiráljait:

[link]

[link]

Nem egy drága cucc, de eddig tökéletesen meg voltam vele elégedve, sőt, régebben még hozzáértő sminkes is ajánlotta.

Mostanában észrevettem, hogy ha kimegyek az utcára, elkezd "lefolyni". Jó, nem szó szerint, de érzem, hogy összeragadnak a pillák, és ha hozzáérek, jön le a festék. Szerintem ez eddig nem volt így.

Lehet, hogy változtatták az összetevőket?

Mit tegyek, ha már megvettem belőle kettőt a Rossmannban, és használtam is? Gondolom nem vihetem vissza...

Hasonló árkategóriában mit ajánlanátok, amivel tutira nem történik ilyen?

Nem szeretnék sokkal drágábbra beruházni, mert nem is sminkelek minden nap, és nem is vagyok profi.

2020. dec. 11. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
A maszk miatt most nekem is sajnos. :(
2020. dec. 11. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos pont a pára miatt folyik le :(

A mostaniakat térd félre a maszktalan időkre, és szerintem vegyél egy vízállót.

2020. dec. 11. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is csak tedd félre őket, míg nem lesz rajtunk maszknak. Én az Essence Lash Princess-t használom, az is kb. ez az árkategória. :)
2020. dec. 12. 00:12
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Télen csak vízállót szabad használni. A sima elkenődik ilyenkor a párától, meg ha hidegről melegre bemész is leolvadhat
2020. dec. 12. 05:27
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Ugyanezt használom, a maszkból felszuszogott pára miatt van. Nekem is felázik, de szerencsére nem ragadnak össze a pilláim, lehet azért mert max két rétegben viszem fel. Próbáld ki az Essence vízálló spiráljait, azok olcsók és van aminek hasonló keféje van. Lemosni viszont jóval nehezebb őket.
2020. dec. 12. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
Esetleg szempilla primer alá.
2020. dec. 12. 22:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Aztán, a maszkra nem is gondoltam! Csak a párás levegőre.

Köszönöm szépen a tippeket! :)

Az jó hír, hogy nem kell kidobnom őket.

2020. dec. 12. 23:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Azta*
2020. dec. 12. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!