Milyen alapozót ajánlanátok nekem?
Nekem a tejtől lesz pattanásos az arcom, arcbőröm normál-száraz, és nekem eddigi tapasztalataim alapján az Estee Lauder vált be. £35-ért vettem egy közepes fedésű alapozót, de nagyon szépen el lehet dolgozni, és egyáltalán nincs maszkhatás. Nekem annyi, hogy én szoktam kaparni is az arcom (rossz szokás tudom 😬) és még olyankor is elég korrektül néz ki az alapozó. (Bár ez gondolom a jó àrnyalat vàlasztàs eredménye)
Az hogy mennyire lesz darabos az meg ügye a púderen vagy setting powderen is múlik, én Revolution setting Powdert használok vele, és nagyon jól működnek együtt.
Szerintem abszolút megéri befektetni egy jó minőségű alapozóba, hiszen még is csak az arcodra pakolod, amit meg mindenki làt, de azért ez talán egy felsőbb àr kategóriàs alapozó. Nem tudom Magyarorszàgon mennyiért lehet beszerezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!