Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megvehetem ezt a fülbevalót?

Megvehetem ezt a fülbevalót?

Figyelt kérdés
A feleségem ezüstből készült fülbevalót szeretne. Én ezt ajándékoznám: [link]

2020. dec. 6. 06:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Karanténban vagyok.
2020. dec. 6. 08:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik a swarovski, szeretem is, de ha a feleséged ezüstöt szeretne, akkor ez nem lesz jó választás, hiszen a swarovski nem az!

És ha ezüstöt szeretne, akkor ne arany színűeket nézz!

2020. dec. 6. 08:31
 13/18 A kérdező kommentje:
Jó veszek én ezüstöt. Olyanba, ha lenne hattyús, akkor biztos azt venném, de eddig még nem találtam.
2020. dec. 6. 08:37
 14/18 Andizsuzsi ***** válasza:
2020. dec. 6. 09:07
 15/18 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

[link]

Vagy ez. Hétköznap hattyú nélkül is hordható.

2020. dec. 6. 09:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Ezek nem ezüstök.
2020. dec. 6. 12:18
 17/18 Andizsuzsi ***** válasza:
A Swarovski nem gyárt ezüstből ékszereket. Sem aranyból. Orvosi fémből, különböző színű bevonatokkal készülnek. Vannak ékszerészek, akik csak a követ veszik meg és beépítik a saját ékszerükbe, de szerintem a hattyút nem, az a Swarovski logó-mintája, gondolom védett.
2020. dec. 6. 12:53
 18/18 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, ne haragudj, de nagyon töketlen és értetlen vagy. Ilyen férfi se kéne nekem, aki azt se tudja, hogy mi az, hogy ezüst ékszer.

Keressél már rá jóember, hogy ezüst ékszerek. Kismillió számra találsz. És ne legyen aranyozott bevonású, sima fehér, vagy szürke színű a külső része.

Pl. ez egy nagyon szép darab: [link]

vagy ez: [link]

Páromtól tenyésztett gyöngysort kaptam főiskolai diplomaosztómra és akkor még csak alig 5 hónapja ismertük egymást. De tudta, hogy szeretem a fehéret, az ékszereket és volt elképzelése.

Szedd már össze magad, könyörgöm.

2020. dec. 6. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!