Milyen kezdősminket ajánlotok annak, aki eddig még sosem sminkelt?
16 éves vagyok, eddig még sosem sminkeltem, de már meg szeretnék ismerkedni ezzel a témával egy minimálisan. Kb. semmit sem tudok erről a témáról, meg, hogy hogyan kezdjek neki. Annyi biztos, hogy nem akarok sosem ilyen nagy sminkes lány lenni, csak ilyen nem annyira feltűnő dolgokra gondoltam.
Azt hallottam, hogy a szempillaspirál is ilyen. Kiemeli a szemeket, igaz? Mit ajánlotok ezen belül, meg ezen kívül is?
Akármilyen tippet elfogadok!
#1 Ennek a 90%-át nem értettem. :D Mondtam, hogy semmit sem tudok a témáról. Highlighter, korrektor, t-vonal, ezekről fogalmam sincs, hogy mik lehetnek. A többire is csak tippelni tudok. Túl sok ez az infó egyszerre. xD
Annyira meg nem akarok sminkelni, hogy mindent magamra tegyek. Csak egy-két dologra gondoltam, olyanokra, amiket még a legbénább ember is meg tud csinálni magának, és nem is igényel sok időt.
Írd be a youtuba hogy smink tippek kezdőknek kezdőknek alap smink. Stb ezek tényleg sokat segítenek mert látod hogy kell csinálni.
Ha gondolod pár termeket ide irok ami nekem bevált és alap sminkhez ideális.
Nivea star makeup primer ez arra való hogy hidratalja az arcod és alap a sminkre.
L'Oreal infelitible alapozo ezzel eltudod fedni a bőrhibáid,vagy ha nem akarod hogy erös fedésü legyen Maybeline fit me.
Catrice camoflouge korrektor szem allati területre kell felvinni és el dolgozni ezzel a sötétséget feded el és frisebb lesz.
L'Oreal Tru match púdere ez lefixálja az alapozot és matt hatásu lesz vagyis nem csillog a böröd.
Maybeline false lift szempilla spirál.
Alverde szemóldök gél ezzel befésülheted a szemoldok szálakat.
Szájfényekből essence shine shine kollekcioja eleg szép szinek vannak ott minden féle.
Beuty blender szivacs amivel alapozot tudod eldolgozni meg a korrektort abbol Real Techques-set ajanlok mindenképp.
Puderhez púder ecset ebelin dm saját márkája teljesen korrekt ecset.
Ha szemhejpuder is akarsz hasznalni természetes szinekben akkor lovely nude classic palettája teljesen megfelel, ehez meg Ebelin szemhejra valo ecset vagy rossmanban nézz körül szemhejra valo ecsetek korul es megfelel a célra kezdőként és még olcsó is. Sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!