Van olyan ékszer, amit állandóan hordasz, sosem veszed le?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen ékszer, és miért nem veszed le?2020. nov. 23. 16:08
11/23 anonim válasza:
Egy arany nyaklanc es egy arany gyuru. Eszre sem veszem mar hogy rajtam vannak
12/23 anonim válasza:
nekem nincs, itthonra sose hordok ékszert
13/23 anonim válasza:
Fülbevaló, nyaklánc és gyűrűk. Sose szedem le őket. Ezüstből vannak, nem árt nekik a víz, apró kis fülbevalókról van szó, meg vékony nyakláncról, igy nem zavarnak.
14/23 anonim válasza:
Jeggyuru+ a dedim gyuruje. Nem zavarnak.
15/23 anonim válasza:
Jegygyűrű és az eljegyzési gyűrűm mindig rajtam vannak. Max hajmosásnál veszem le ritkán, hogy ne akadjon bele a hajam a kőbe
16/23 anonim válasza:
A fülbevalóm. Pici ezüst karika, alkalmakra lecserélem néha de a mindennapokban ezt hordom. Igazából nincs mögötte semmi nagy elmélet, csak feleslegesnek érzem levenni úgyhogy nem szarakodok vele. A víz látszólag nem árt neki, zavarni éjjel nem zavar mert elég kicsi ahhoz hogy ne nyomjon, mivel karika, nincs is olyan hegyes része ami beleállna a fejembe, a hajam pedig rövid úgyhogy nem tud beleakadni mert le sem ér odáig.
17/23 anonim válasza:
A fülbevalóim. Amik porcban vannak azt csak akkor piszálom, ha tisztítani kell, a többit meg csak lusta vagyok napi szinten cserélni, így mindig azok vannak benne a fülemben, ha nem száll meg az ihlet a csere irányában. Alvásban nem zavarnak.
18/23 anonim válasza:
Indian altal fonott apa-lanya karkoto. Sosem veszem le es apamon is mindig rajta van, szerintem o sem veszi le.
19/23 anonim válasza:
Ja, es a piercingjeim a fulemben (karika es patko).
20/23 anonim válasza:
A lánykérős és házasságos gyűrűim, a piercingjeim, a fültágítóm (ha ez számít) :D
Férjem ugyanígy. A gyűrűje, piercingje, fültágítója.
Ezeket sosem vesszük le, csak tisztításkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!