Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tudok csinálni a piercinge...

Mit tudok csinálni a piercingemmel, ha állandóan piros körülötte (képpel)?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve van meg és így néz ki. Kitisztítani ugye nem tudom. Ez gyulladás vagy heg? Lehet vele valamit kezdeni? Kivetetni nem szeretném. Ha lecserélem a fejet nagyobbra ami takarja a pirosságot, az rossz ötlet lenne?

2018. máj. 20. 20:03
 1/6 A kérdező kommentje:
2018. máj. 20. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Eltakarni a gyulladást, mert akkor nem látszik, akkor ettől már biztos meg is gyógyult, mert ami nem látszik az nem létezik. Genius...
2018. máj. 20. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyulladás, hidrogén-peroxiddal kezeld! Ha 2 hét után nem javul, akkor vetesd ki!
2018. máj. 20. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:
3 éve ilyen. Kezeltem gyulladás csökkentőkkel, aloe verával, sós vízzel, teafaolajjal, de végig ilyen. Nem fáj, nincs semmi gondom vele, ezért gondoltam, hogy már javulni nem javul, akkor ha eltakarnám.
2018. máj. 20. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a microdermalok ilyenek. Kevés embernek marad szép. Itt a talp mellett keletkezet belső vadhúsnak tűnik. Talán elmúlik, de nem valószínű. Kiveteted, kitisztítják majd ha meggyógyult, visszarakatod. Sok mást nem lehet vele. Vagy végleg kiveszed.
2018. máj. 21. 09:41
 6/6 anonim válasza:

Nem tudom mennyire áll fent a probléma még, de talán megpróbálhatnad a Gentamicin kenőcsöt. Gyulladáscsökkentő kenőcs nekem nagyon szépen rendbe tette a helixem amin egy gombostű fejnyi hólyag volt tele gennyel, fájt folyt belőle rendesen.

Bekentem és már első alkalom után látványos változás volt.

Olyan 4-5nap után semmi baja nem volt a helixemnek.

Rakened a piros területre vastagon, beszivodik.

Persze nem pár perc alatt nekem volt hogy este bekentem reggelre még mindig kicsit rajta volt.

2018. dec. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!