Piercinggel kapcsolatban Kérdések! Mire számítsak?
Lip piercing a neve,és amúgy nem fáj kicsit se, nekem 3 db van és semmi bajuk.
Nem fogja kidörzsölni az ínyedet,de ha begyógyult a piercing,rakj bele inkább szilikon szárút,és az nem teszi tönkre a fogaidat :)
szoval középre a szádnál...kapsz érzéstelenítőt és egyáltalán nemfog fájni... talán jobban csíp a lidokain mint maga a szúrás. a másik meg hogy hegre gondolsz mert ha kiveszed természetesen ott lesza nyoma...:S
rem tudtam segíteni am én ma csináltattam piercinget a nyelvfékembe egyáltalán nem éreztem:D 16/L
Ezen a linken, a legalsó pc-re gondoltam az emberkének, csak ehelyett egy fekete háromszöget ^^
Ha az én gyerekem lennél én megpofoználak.
Hova süllyed ez a romlott világ. Undorító a piercing.
08:10 Én meg akkor pofoználak meg ha nekem okoskodnál igy...szerintem ha valakinek tetszik egy test vagy ajakékszer nem kell egyből leundoritózni!
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Elősször filctollal meghatároztok egy pontot hogy hova szeretnéd.Majd egy lyukas csipesszel befogja az ajkad amit átszúr.Szerintem nem fáj csak jó emberrel kell csináltatni.Nekem a fűlszúrás jobban fájt ennél.2 hét általába lehet begyullad vagy bedagad.Gyógyulási idő alatt nem ajánlott alkoholt inni vagy dohányozni de igazábol csak hoszabb lesz a gyógyulás.Ha van még valami kérdésed irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!