Melyik órát vegyem meg egy 29 éves nőnek ajándékba?
Figyelt kérdés
fontos, hogy a munkahelyén is nyugodtan feltehesse, (egészségügyben dolgozik), mind a 3 színt letudnám képzelni rajta, de talán a fehér lenne a nyerő, ti mit gondoltok?
2020. nov. 15. 21:57
1/7 anonim válasza:
Szerintem is a fehér a legszebb.
2/7 anonim válasza:
Ha szerinted illik ez az óra a stílusához, tudod hogy szívesen hordaná és nincs kedvenc színe, akkor a fehér. Ha nem vagy benne biztos, hogy tetszene neki a stílus vagy mondjuk márkásabbat akar, akkor ne vedd meg.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is a fehér, de ezt elsősorban neked kell tudnod!
4/7 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik de ha már akkor inkább a fehér. Azon kívül hogy csillámos a számlapja, számomra olyan semmilyen ez az óra. Ennyiért mutatósabbakat lehet kapni.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is a fehér. Az arany egyáltalán nem szép.
6/7 anonim válasza:
Fehér, és 29 éves nő vagyok pont. Én örülnék neki, szerintem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!