Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 29 éves, kétgyerekes anyukának...

29 éves, kétgyerekes anyukának, aki akar még egy harmadikat gáz köldökpiercinget tetetni?

Figyelt kérdés
Ez minden álmom, mert nagyon tetszik, de a környezetem idétlen ötletnek tartja. :-(
2008. dec. 15. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
hát ha szép a hasad és nem nyúlsácsíkos akkor szerintem nem gáz
2008. dec. 15. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jol nezel ki, illik hozzad akkor nyugodtan tetessel. De, ha annyira nincs jo alakod, akkor nevetseges szerintem!
2008. dec. 15. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon szeretnéd, akkor ne foglalkozz más véleményével! Tetszik, csináltasd meg! A piercing amúgysem örök életre szóló dolog, mint pl. egy tetkó, ha megunod vagy megbánod kiveszed és kész. Nincs mit vesztened!
2008. dec. 15. 23:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is most fog a babàm megszületni,de amint megszületett szeretnék egy tetovàlàst.

Söt az orromba egy piercinget!

Nem vagy egyedül

2008. dec. 16. 09:54
 5/11 anonim ***** válasza:

abszolút nem gáz ha tetszik! csak vigyázz, mert ha tényleg hajlamos vagy a nyúlásra, csíkozódásra, a piercing helye is csúnyábban megmaradhat.

a többiekkel ne foglalkozz, az a lényeg hogy te jól érezd magad

2008. dec. 16. 09:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha a hasad külleme engedi,miért ne?De ha gyereket akarsz,várj még vele,mert megzavarja a csakraműködést,így gátolhatja a fogamzást,illetve mivel blokkolja az energiákat,a baba fejlődését is befolyásolhatja.Nekem is volt,de amikor agyban elterveztem,hogy babát szeretnék,magától kiesett.Amúgy nekem az üzemorvos mondta előtte,hogy vegyem ki.
2008. dec. 16. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:

de mindenki attol int hogy a terhességi fogyás meg hízás után nemlesz szép a helye és ha szülés után csinálnál?

akkoraamikor újra jólérzed magad a bőrödben és viszakaptad a számodra jó alakot akkor ezzel megkoronázhatod hogy tesség 3 gyerek után is így nézek ki

szerintem ha orvosi hátránya nincs akkor hajrá csak szerintem várd meg a szülést

ja és sok boldogságot a kicsihez:D

2008. dec. 16. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
halottál már rla miket okozhat egy köldök piercing? Méh gyulladást stb... inkább a 3. után. Az a biztos.
2008. dec. 16. 19:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen csak szülés után rakasd be.Én kb4 hónapja kivettem,mert mondták,hogy nem tesz jót ott belül.Dec 22-én leszek 12 hetes terhes.Ráérek majd jövő ilyenkor visszarakni,vagy újra szúratni.
2008. dec. 16. 23:28
 10/11 anonim válasza:

SZia!Nekem volt köldök piercingem mert nekem is nagyon tetszett.Mikor terhes voltam kivettem hogy ne szakadjon ott el a böröm miközben nyúlik a hasam.De már alig vártam hogy vissza tehessem.De sajnos szülés után már nem fogadta el a böröm és szépen kidobta magából.Azóta nincs nekem.

De amíg nem vársz babát nyugodtan tettes mert nagyon szép szerintem.Én szépen visszafogytam szülés után és én is gondolkodom még rajta hogy újból megcsínáltatatom.

2008. dec. 18. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!