Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jó lehet eljegyzési gyűrűnek...

Jó lehet eljegyzési gyűrűnek a Swarovski?

Figyelt kérdés
Milyen anyagból készülnek? Mennyire tartósak mindennapi használat mellett?
2020. nov. 12. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Csak amelyik tömör nemes fém, a bevonatosak hamar elkopnak.
2020. nov. 12. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a "kőre" vagy kíváncsi, akkor az üveg. Profin vágott és polírozott üveg. Nem igazán tartós. Én akkor már kő nélkülinek jobban örülnék, mint egy üvegdarabkának.
2020. nov. 12. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Nem tartós.

Gyűrűből arany + gyémánt.

2020. nov. 13. 07:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Most azt tisztázzuk, hogy Swarovski márkájú túlárazott bizsura gondolsz, vagy valami nemesfém gyűrűre Swarovki kövekkel(ami speciálisan csiszolt közönséges üveg, mint ahogy írták?

Ha konkrétan a Swarovski márkájú ékszerekre gondolsz, azok nem tartósak, nem alkalmasak mindennapi viseletre. Anyagát tekintve bevonatos orvosi fém, tehát nem nemes fém. Esetleg ezüst foglalatban árulnak még ékszereket, ami ugye egy elég értéktelen nemes fém, annyit nem ér, amennyit a Swarovski kér érte a márka miatt.

Szerintem jobban járnál egy arany ékszerrel(a szín egyéni ízlés szerint választható). Ha nem akarsz gyémántot venni, akkor már inkább cirkónia köveset vegyél, mint Swarovskit.

2020. nov. 13. 10:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, letettem a Swarovskiról.
2020. nov. 13. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy felkapott divatmárka, bármelyik féldrágakő ízlésesebb, mint a swarovski.

Ametisz, opál, topáz, kvarc, cirkónia. Csak egy pár ötlet, egyik sem horror drága.

2020. nov. 13. 16:23
 7/7 anonim válasza:
100%

Egyetertek az elottem szolokkal, bar latom hogy irtad hogy letettel a swarowskirol. Nekem nokent az a velemenyem hogy abszolut nem fontos hogy baromi draga legyen a gyuru, viszont az eljegyzesi gyurujet idealis esetben egesz eleteben horja utana a no, fontos hogy tartos legyen. Sok szerencset egyebkent a lanykereshez:)

23/N

2020. dec. 12. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!