Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tudok kezdeni azokkal a...

Mit tudok kezdeni azokkal a smink termékekkel amiket már nem fogok elhasználni?

Figyelt kérdés
Van pár olyan sminkem főleg rúzsok és szemceruzák amik még "lázadó" korszakomból maradt meg és nem fogytak még el viszont nem is dobnám ki mert pazarlás lenne. Arra is gondoltam hogy feltöltöm valami oldalra ahol eladom cakli pakli az összeset 100ft ért vagy ingyen hátha valakinek így is megérné.. de szivesen várok ötleteket pl ha ilyeneket le lehet adni valahol stb

2020. nov. 12. 14:57
 1/6 Sunshinedoll ***** válasza:
80%

Ha lejárt a szavideje, akkor ígyis-úgyis ki kell őket dobni, mert senkinek nem lesz jó.

Egyébként meg barátnőkkel, unokatesókkal stb. lehet csereberélni, vagy csak simán nekik adni.

Én elég gáznak tartom használt termékek eladását pénzért, főleg ilyen 100 ft-okért.

2020. nov. 12. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem valami higiénikus ilyesmiket egymás után használni, főleg rúzst és társait.

Ha lejártak, akkor kuka, értelemszerűen.

Ha még jók, én MAXIMUM valami családtagot kérdeznék, hogy kell-e neki.

2020. nov. 12. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Forditsd meg: te megvenned vagy hasznalnad valaki masnak a sminkcuccat? Anyammal sem hasznalunk kozos torolkozot, vagod...
2020. nov. 12. 16:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Kremmánián el lehet adni, ajándékozni. Eladásilag inkább alapozóra puderre parfümre gondoltam csak rosszul fogalmaztam.

Rúzst nem adnék el nyilván csak hogy azzal lehet e valamit kezdeni kidobáson kívül vagy nincs e olyan hely ahol gyüjtik ezeket mint pl a gyógyszertárban a kimaradt bogyókat.

2020. nov. 12. 21:12
 5/6 Metionin ***** válasza:
100%
Felmelegítve festékként használhatók rajzoláshoz. Púder jó körömmattításra, illetve szemhéjpúder is körömre. Árulni felesleges, max a bontatlan, még szavis cuccokat és a parfümöket.
2020. nov. 12. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Én magambol kiindulva sose vásárolnék használt smink cuccot undi bele gondolni hogy más előttem használta. Erre nagyon adok bármenyire is szeretem a baratnom pl nem sminkelnem ki a sajat sminkeimel mert nem higénikus és über érzekeny szemem van ezért nem kockáztatok egx fertőzést sem.

Vagy kuka mégis ez van, vagy ingyen oda adod egy rászorulo lanynak akinek nem telik sminkre, 100 forintért meg azért értelmetlen mert nem jó üzlet mit érsz 100 forintal? Nekem is van egy doboznyi sminkes cucc ami nem kell meg ilyenek de ha lesz rá kliens akkor neki oda adom.

2020. nov. 13. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!