Jó sminkek olcsón?
Ulta Beauty, makeup.hu
Markak: ELF, BH, Milani, Morphe (ecsetek), ColourPop, Wet N Wild
Márkák:
NYX (összes terméket imádom, próbáld ki a Lip Lingerie és Liquid Suede folyékony rúzsokat!)
Misslyn (por állagú termékek profik, bronzosító, pirosító iszonyatosan jó)
Wet N Wild (folyékony rúzsok, alapozó, highlighter fantasztikusak)
L.A. Girl (korrektora egy csoda+neon szemceruzái)
Beauty Bay sajátmárkás termékei (paletták, highlighter)
Idáig az összeset meg tudod rendelni Beauty Bayről, én rendszeresen rendelek onnan, megbízható oldal, Németországból érkezik.
Amit a Müllerben tudsz beszerezni:
Sleek (folyékony highlightere a világ legjobbja, +paletták, pirosítók, highlighterek, bronzerek is jók, szóval a porállagú termékek)
Essence (kilences négyzet alakú papírdobozos paletták, Eyebrow stylist set, Lash Princess szempillaspirál)
Amit csak az Aden webshopjából tudsz megvenni, viszont tényleg nagyon jók: a márka Professional rúzsai, a Lash Booster Mascara Primer, és a Full HD alapozó, életem legjobb olcsó alapozója.
Egyébként itt megjegyezném, hogy brutális összegeket költök sminkre, és nem szeretek "gagyit" venni, inkább a nagy, high end márkáktól vásárolok, a drogériás felkapott termékek pedig soha nem válnak be (pl az agyonhypeolt Maybelline Fit Me korrektor), de ezek amiket írtam, tényleg fantasztikus minőségűek, és nagyon olcsók.
Pink Panda nevű oldal.
De amugy termékek amik nekem jó veléményem van és nem 10 ezertől kezdődik az ára.
Maybeline false lift szempilla spirál.
L'Oreal infelitible alapozo.
Catrice camofloge korrektor.
L'Oreal púder.
Trend it up pure nude ruzsok.
Essence szajfenyek vagy Catrice.
Revolution I Heart csoki paletták nude,galastic.
Revolution palettákal nem lehet mellé lőni.
Essence highliter glow 3 színt tartalmazó palettája.
Lovely K lipsei.
Essence folyékony tusát sokan dicsérik vagy catrice filces tusa.
Műszempillát ha szeretsz Catrice pilláival próbálkozz.
Essence liquid folyékony tusa kék változat-kb 900 valamenyi és a legjobb folyékony tus!
Trend it up szajra valo termkei,L'Oreal ruzs, maybeline szempilla spiral, lovely folyekony ruzsai, szemhejpuderei, ebelin ecsetek...
De jo nektek h nektek ez az olcso! Aki meg essencet ir azz le van pontozva!
Akkor irok jobbat! Lora, miss rose 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!