Sminkeltek maszk alá?

Figyelt kérdés
Én nem, csak spirál esetleg szemöldök,de annyi csajt látok full sminkbe.
2020. nov. 3. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Maszk előtt sem vittem túlzásba a sminkelést.

Csak alapozó, szempillaspirál, ajakbalzsam.

2020. nov. 3. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Én nem. Egész nap abban kell ülni, semmi értelme. A maszkozás előtt se sminkeltem.
2020. nov. 3. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Igen ugyan ugy mint maszk nelkul.
2020. nov. 3. 20:01
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Alapból sem sminkelek túl, de nem változott semmiben sem a smink rutinom.
2020. nov. 3. 20:16
 5/11 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, rajtam nincs egész nap maszk csak a buszon, ezért nem változtattam semmin.
2020. nov. 3. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy is inkább szemsminkem volt meg egy rúzs eddig is. A rúzst azt sajnálom, de hát ez van.. szóval igen, csak kicsit átvariáltam.
2020. nov. 3. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanúgy sminkelek mintha nem vennék maszkot. A számra soha nem használtam semmit, tehát most sem. Viszont ott is ugyanúgy alapozok, korrektorozok, ahol a maszk eltakarja.
2020. nov. 4. 09:08
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem. Konzervatív férfi vagyok.
2020. nov. 4. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az alapozást eddig se vittem túlzásba, csak valami bb krémet/színezett hidratálót/könnyű szérum állagú alapozót szoktam viselni, azt maszkban is felteszem. A szememet covid előtt is erősen sminkeltem mindenféle szép színesre, ezt semmiben nem akadályozza meg a maszk. Az egyetlen ami változott hogy sok sötét rúzsomat szétkeni úgyhogy azokat sajnos nem tudom hordani. Szerencsére ritkán hordok maszkot (itthonról sulizok, természetesen ha megyek valahova felveszem, csak eleve ritkán megyek bárhova) úgyhogy nem kell teljesen hanyagolnom őket.
2020. nov. 4. 13:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy sminkelek mint mindig, az egyetlen különbség hogy az egész arcomat le kell púdereznem mert különben tiszta olyan lenne a maszk. Meg amit az előző is írt, a krémes rúzs ugyanemiatt felejtős. De ajaktintát vagy szájfényt most is szoktam feltenni még akkor is ha mondjuk csak boltba megyek és senki nem fogja látni mert egyszerűen szeretek sminkelni, kikapcsol az a pár perc szépítkezés
2020. nov. 4. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!