Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A karantén ideje alatt csak...

A karantén ideje alatt csak én nem sminkelek?:D olyan feleslegesnek érzem itthonra vagy ha lemegyek néha a boltba úgyis a maszk eltakarja az arcom. Ti hogy vagytok ezzel?:)

Figyelt kérdés

#korona #karantén #Karaténsmink
2020. júl. 19. 00:51
 1/9 anonim válasza:
89%
Csak akkor sminkelek en is ha megyek valahova...itthon felesleges ugyis megszokták már a ronda fejem😂😂
2020. júl. 19. 00:56
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Én előtte se sminkeltem magam túl sokat. Szemöldököt csinálok magamnak ha megyek valahova, ugyanis az sajnos alig látszódik. 😂 Egyébként buliba, alkalmakra szoktam szempillaspirált és rúzst, de ennyi.
2020. júl. 19. 03:11
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Én alapból nem sminkelek az gáz?
2020. júl. 19. 06:24
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Nincs is karanten. Vagy nem Magyaroroszagon elsz?
2020. júl. 19. 07:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak akkor sminkeltem, ha mentem valahova, néha ha már nagyon unatkoztam vagy "idegesített" a smink nélküli fejem akkor itthonra is kisminkeltem magam.
2020. júl. 19. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól látod.
2020. júl. 19. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed! 😉
2020. júl. 19. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Karanténon kívül se sminkelek. Ha nagyon olyanom van, kis púdert használok, és kész. Régen rájöttem hogy totál fölösleges. :)
2020. júl. 20. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én pont hogy "karantén" alatt (nem volt igazi karantén de bezárt az egyetem és nem mentem sehova) sminkeltem sokkal erősebben. Végre kiélvezhettem az összes élénk színű sminkcuccomat amivel nincs időm játszadozni reggelente ha sietek valahova. Mondjuk én egyébként is szeretek kísérletezni a sminkemmel. Nem azért festem magam mert szükséges vagy mert ki látja, hanem mert egy kreatív dolognak tartom, és ennek megfelelően a karanténsminkem sem arról szólt hogy alapozóval eltakarom a bőrhibáimat hanem arról hogy vajon milyen szemsminket tudok készíteni egy neonzöld szemhéjpúderrel.

De persze kinek mi, nem kell mindenkinek ugyanazt élveznie.

2020. júl. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!