Ennyi smink túlzás lenne iskolába?
Az a baj, hogy a tinik altalaban nem tudnak alapozni. Ha szepen fel tudod vinni, az arctonusodhoz, bortipusodhoz passzol, akkor oke, de ez altalaban nem sikerul. Javaslom helyette inkabb a BB, CC kremet, mert sokkal konnyebb vele banni, fel lehet vinni kezzel is szepen, de jol egysegesiti a bort. Sprial, szajfeny siman mehet.
2020. máj. 14. 20:10
2/11 A kérdező kommentje:
Nyugodtan, ez egyáltalán nem sok.
2020. máj. 15. 09:50
Bármilyen smink túlzás egy 14-15 évesnek, főleg a suliba.
2020. máj. 15. 10:53
Nyugodtam sminkelhetsz (ha csak nem valami extrém szigorú iskolába felvételiztél). Én púdert is javasolnék az alapozó felé, mert az láthatatlan, senki nem veszi észre, ha az is ott van, de például ha zsíros bőröd, át fog fényleni az alapozón, ami nem annyira szép.
Mindenképp figyelj arra, hogy az alapozót rendesen oszlasd el, és ne az ujjaiddal dolgozd el, vegyél egy ecsetet vagy sminkszivacsot, és szánj rá pár percet reggel, hogy egész nap szép legyen, hidd el, jó tanács.
Ha bármilyen kérdésed van, írj :)
2020. máj. 15. 23:06
6/11 anonim válasza:
Szerintem, nem sok, csak arra figyelj, hogy természetes legyen a végeredmény! :)
Például az alapozót vidd fel vékonyan és csak egy rétegben, és jól dolgozd el! A szempillaspirált is csak egy rétegben vidd fel!
2020. máj. 17. 20:49
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ment a zöld!
Az alapozót szivaccsal szoktam eldolgozni 1 rétegben,párszor próbáltam púdert is..de eléggé hintőporos hatása van ..
A szempillaspirálból meg mértékkel szoktam :)
Púderhez tanács, hogy ne legyen "lisztes", hintőporos hatása: használj sminkfixálót, az a legjobb. De ha az nincs, akkor megteszi más, akár termálvizes spré, egyéb ilyen hidratáló hatásu cucc, akár még a víz is, csak az a lényeg, hogy a spré rész nagyon finomra porlassza a vizet (hogy ne csöpögjön, ne vizezze össze az arcot, csak éppenhogy lefogja ezt a porosságot). Így nagyon szép, természetes lesz a végeredmény, fixálóval pedig tartósabb is, ha zsírosabb a bőröd érdemes mattítót venni.
2020. máj. 19. 16:36
9/11 A kérdező kommentje:
Abszolút nem sok kevés is, ne a termékek menyiségét nézd hanem hogy ne sokat kenj belölük az alkalmazása a fontoss, alapozo, korrektor, puder, bronzosito/pirosito, visszafogott nude szinu ruzs vagy szajfeny,szempilla spiral,vekony tus is bele fér vagy csak natur szemhejpuder, szemoldok enyhen kitoltese ha szükseges,gimibe már nem szolhatnak a tanárok, piros ruzsba azert ne menj be nyilvan, de egy visszafogott szolid sminkre nem szolhatnak be.
2020. jún. 4. 15:52
Kapcsolódó kérdések: