Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy kezelitek a sminkszereite...

Hogy kezelitek a sminkszereitek, miből mennyi van, elhasználjátok lejárat előtt, olcsót vagy drágát vesztek?

Figyelt kérdés
hány rúzsotok, spirálotok stb van? úgy láttam a spirárok, szemhéjtusok szavatossága fél év, az alapozóké, pirosítóké, szemceruzáké, rúzsoké is 1, max 2 év. mindennap sminkeltek?

2020. okt. 31. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

5 db rúzs

12 db szájfény

5 db ajakápoló

7 db szempillaspirál

5 db pirosító

2 db highlighter

4 db szemceruza

2 db korrektor

3 db paletta

Alapozóm, tusom nincs

Mindennap sminkelek de csak szempillaspirált néha korrektort

2020. okt. 31. 15:33
 2/7 Metionin ***** válasza:
100%
Ilyen alapozó, púder, tus, spirál dolgokból 1 db van egyszerre és elhasználom lejárat előtt, aztán veszek újat. Rúzsom sok van, fogynak is de nem hiszem hogy mind elhasználódna lejárat előtt. Ha megváltozik az állaga, illata, akkor kidobom, nem a dátumot nézem. Nyáron az ilyen folyékonyabb, krémes cuccokat hűtőben tárolom. Palettám 6 db van, 2-3 év alatt kell új kollekciót vennem mert addigra fogy ki. 1-2 szín kivételével el szoktam használni őket csontig. Mindennap sminkelek amikor huzamosabb időre ki kell mennem a házból, nem festek magamnak új arcot, hanem inkább a színek élénkek amiket használok. Nálam a sötétkék száj vagy a vörös szemhéj tök mindennapos, ha ahhoz van kedvem, kenem.
2020. okt. 31. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Annyi sminkem van, amit a szavatosság végéig el tudok használni. A legtöbb dolgot évente egyszer veszem újra, a szempillaspirált 2 havonta cserélem, a többinek ennél hosszabb a szavatossága, így szemhéjpúderből és rúzsból kicsit több van.

Pirosítót, kontúr termékeket, bronzosítót egyáltalán nem használok, így ilyen dolgok nincsenek a készletemben.

1 alapozó

1 korrektor

1 tégelyes szemhéjtus

1 szempillaspirál

1 szemöldök pomádé

1 Carmex

3 szemhéjpúder paletta (1 nagy, 16 pan-es, és 2 db 9 pan-es)

2 mono szemhéjpúder

1 krémes szemhéjfesték/highlighter

1 szájceruza

6 folyékony matt rúzs

1 szájfény

2020. okt. 31. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2 féle alapozó

1 korrektor

1 púder

4-5 szemhéjpúder paletta

2-3 tus

2-3 szemceruza

2-3 féle csillámpor

1 fixáló spré

2 szempilla spirál

1 highighter

Igyekszem betartani a szavatossági időt, és tisztítani is szoktam őket, de pl csillámpor nem romlik meg. Van csillámporom még tini koromból...

Van olcsó, drogériás is, de van pl illumasqua vagy urban decay is.

2020. nov. 1. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sminkes akarok lenni így sokat akarok kisérletezgetni, sok féle smink, hobibol is szeretek, hetköznap, néha természetes smink, de mostanában abszolut nem sminkelek utcára bár a hideg napokon még védi is a bőrt a fagytól szóval lehet fogok.

Primer:3(ezek kulonbozo hatasuak)

Alapozo:7(ezek is kulonbozu finishuek,fedésűek)

Korrektor:5/2szines.

Szemhéjbazis:3.

Szemhejpuder:17

Mono szemuejpuder:2

Szemcerka:7

Szempilla spiral:8

Púder:3

Bronzosito/pirosito: 1/6

Rúzs:17

Szájcerka:11

Szájfény:17

Highliter 7

Tus:3

Szemöldök termék:3

Ecsetek/szivacs:30/6

Gyakran vasarolok azt ami megtetszik, vagy csak potolok hiány darabot,vagy újat vagy ami épp fel hypolt termék ki akarom probalni, számomra a smink egy megunhatatlan hobbi...

2020. nov. 1. 15:58
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Alapozóból van kettő, ugyanaz, két különböző színben.

Spirálból egy, 3 havonta cserélem őket.

1 szemhéjpalettám

4 rúzsom

4 szájceruzám

1 korrektor

1 szemöldökceruza

1 pirosító

3 highlighet

1 púder

2 bronzosító

3 szivacs

5 ecset

Többnyire minden nap sminkelek, változó, hogy mennyire erősen.

2020. nov. 1. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Rúzs olyan 10 db van, de ebből nulla amit használok, max 1et szoktam, alkalmakra néha. Spirálom nincs, mert nem festem a szemem (szemüveges vagyok). Korrektorból van rengeteg viszont. Sokszor megvettem és nem vált be, ezért ott maradt és gyarapította a tömeget :D Nemrég találtam egyet, ami elég jó, mostantól már maradok ennél. Viszont fogalmam sincs, mit tegyek a régiekkel :D Korrektort használok egyébként csak. Mindig benézem ezekkel a cuccokkal, ezért is döntöttem a nemsminkelés mellett. Alapozóktól szó szerint lerohadt a bőröm már nem egyszer. Vettem mattító primert... tudod mennyire lett matt tőle. Semennyire :D Nem akarom kidobni ezeket, de úgyis rám fog rohadni az összes :D
2020. nov. 1. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!