Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez mennyire lenne kockázatos?

Ez mennyire lenne kockázatos?

Figyelt kérdés

Először is..kérlek titeket, csak normális válaszokat írjatok.

Mostanában minden vágyam egy upper lobe piercing.. Ami a fülcimpában van. Sajnos szakemberhez nem tudok elmenni, mert a közelben alig van valaki. Egynél voltam csak. Ő helixet csinált nekem.. De borzasztó volt. (állítólag eltört ott a porc is, se maszk, se kesztyű, nem is fertőtlenítette le azt a területet..)

Egyik ismerősöm sokmindenkinek szúrt már. Magának is vagy nyolcat szúrt.. Szeretném megkérni, hogy szúrjon nekem is.. De előtte lenne pár kérdésem :

Tényleg kockázatos?

le lehet bénulni tőle, ha olyan pontot talál el? Vagy lehet ebből bármi bajom?

17 l

#piercing #fülcimpa #Upper lobe piercing
2020. okt. 10. 11:12
 1/1 anonim ***** válasza:
76%

Lebénulni nem fogsz tőle. Ez egy tévhit. Viszont arra figyelj, hogy mindent sterilizáljatok. Az eszközöket, az ékszert és a füledet is, a szúrás előtt majd az ékszer behelyezése után is, különben elfertőződhet. Az pedig nemcsak csúnya hanem fájdalmas is.

Ha nem profival szúratod, nem biztos, hogy pontosan jó helyre szúrja, nem lesz ferde, stb. Ezt is mérlegeld. Komolyabb veszélye nincs.

2020. okt. 10. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!