Mivel viszitek fel az alapozót?
Figyelt kérdés
Van beauty blenderem de attól csíkos lesz az arcomon az alapozó, ezért a kezemmel viszem fel.2020. okt. 6. 19:50
11/17 anonim válasza:
Már nem használok alapozót, régen ujjal vittem fel amikor használtam.
12/17 anonim válasza:
Ha használok alapozót (mostanában a maszk miatt inkább hagyom, mert csak összekeni és úgyse nagyon látszik), akkor úgy szoktam, hogy ujjal felkenem pár foltban az arcomra és ezt szivaccsal dolgozom el ütögető mozdulatokkal. Sose lesz így csíkos.
13/17 A kérdező kommentje:
Ha ütögetem sose leszek kész.
2020. okt. 7. 17:32
14/17 anonim válasza:
Én is az ujjaimmal viszem fel, hétköznapra teljesen elég, nem lesz olyan viaszbaba hatása.
15/17 anonim válasza:
Csatlakozok azokhoz, akik az ujjukkal viszik fel az alapozót.
Nekem az a legegyszerűbb, nem is tudom használni a beauty blandert (monjuk ez valószínű az én szerencsétlenségemből fakad).
16/17 anonim válasza:
Ujjimmal kb eloszlatom, majd blendeerrel beutogetem. Nekem ez igy ket perc kb.
17/17 anonim válasza:
Micellás vízzel át tórlöm az arcom sminkelés előtt, majd primert kenek rá, majd felpötyözve beuty blenderel bele ütögető mozdulatokal dolgozom a börömbe, ahol csikos vagy kevés van rakok oda még kis alapozót és dolgozom egybe amugy ha valamivel az alapozással ne siess... a tökéletes alap a jó smink kulcsa! Egy min 7 percet szánj rá inkább hogy valóban mindenhol el dolgozd, orrnál szem alatt mini beuty blendert használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!