Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel viszitek fel az alapozót?

Mivel viszitek fel az alapozót?

Figyelt kérdés
Van beauty blenderem de attól csíkos lesz az arcomon az alapozó, ezért a kezemmel viszem fel.
2020. okt. 6. 19:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Beauty blendert csak a szemem alatti korrektorozasnal hasznalom,nekem az ecset valt be az alapozo eldolgozasahoz :)
2020. okt. 6. 19:54
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Tudom, nem túl hasznos válasz, de legyetek kedvesek végigolvasni, majd nem lepontozni.

Én nem használok alapozót. Persze, megértem azt, aki használ, mert mindenkinek van valami, amit szeretne eltűntetni az arcáról, nekem is van, de mindenki úgy tökéletesen tökéletlen, ahogy van.

Gondolj csak bele. Egy férfinak megtetszik az alapozós, kisminkelt arcod, de aztán meglát egyszer smink nélkül és fel sem ismer.

Meg persze nem tesz jót az aecodnak, hogy folyton le van zárva és nem szellőzik (Nem feltétlen tudom, hogy mindig van rajtad smink, akár csak egy alapozó is, de értsd a lényeget).

Kifejteném, hogy nekem milyen hegeim vannak. Egyszer kiskoromban beütöttem nagyon csúnyán a fejem és a szemöldököm felszakadt, az arcomon van egy hosszú varrás, amit csak plasztikával lehetne helyrehozni, de olyan helyen van, ahol nem szívesen csináltatni ilyet az ember. Meg hát teljesen felesleges, ha valaki szeret, akkor szeressen így, ne egy tökéletesített változatomat szeresse.

És most nem azért írtam ezt le, hogy boomerkedjek (=öregek, akik mindig kiokosítanak mindenkit, papolnak),hanem azért, hogy fogadja el mindenki magát, ahogy van.

Persze, megértem, ha egy ünnepségre, összejövetelre felteszitek a sminket, de azért családtagokhoz átugrani, lemenni a kisboltba felesleges.

A munkahely meg relatív, nem tudkm ki hol dolgozik. Pl egy iskolába, óvodába, bőlcsödébe nem kell smink, de mondjuk egy ügyvédi irodába azt mondom, hogy tedd csak fel, ha szeretnéd.

Most ezzel nem a kedveteket szeretném elvenni valamitől, mert azt nem is tudnám és nem befolyásolni akarlak titeket, de úgy éreztem, hogy ezt muszáj leírnom.

Legyen mindenkinek csodás hete!

2020. okt. 6. 20:01
 3/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem szükséges egy csajnak kifesteni magát, de ha megteszi akkor eléggé elárulja magáról mennyire igényes, főleg ha egy olyan sminket dob fel ami olyan mintha egy sminkes csinálta volna. Nekem nincs bőrhibám igazából rég nem használtam alapozót sem, de néha szoktam, nem azért mert nem fogadom el magam, hanem azért, hogy kiéljem a kreativitásom. Hidd el a többi nő is így gondolja, nem azért sminkeli magát, mert csúnya vagy annak látja magát. Remélem érthető voltam. :)
2020. okt. 6. 20:11
 4/17 A kérdező kommentje:
Milyen ecsetet használsz?
2020. okt. 6. 20:12
 5/17 anonim ***** válasza:
69%

Persze, igen érthető voltál és ezt a kreativitási vágyat tök jó dolognak tartom. Valahogy ez így most nem jutott eszembe, cska az, hogy mennyien sminkelik magukat teljesen feleslegesen.

Ne haragudjatok, hogy most kitört belőlem minden! Hosszú napom volt, tudom ez nem mentség, remélem nincs elítélés vagy valami.

2020. okt. 6. 20:17
 6/17 Metionin ***** válasza:
Sokáig simán ujjal de amit mostanság használok, úgy nem szép. Fényvédővel összekeverem és blenderrel viszem fel.
2020. okt. 6. 20:58
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
Én az ujjaimat használom. Más módszer nem vált be,hogy szép legyen. Mintha krémezném az arcom.
2020. okt. 6. 20:58
 8/17 anonim ***** válasza:
Beauty blender
2020. okt. 6. 21:08
 9/17 anonim ***** válasza:
alapozó ecset
2020. okt. 6. 22:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Hogy lesz csíkos? Akkor nem jó a technikád. Benedvesítve kell használni, a duplájára dagadva, és ütögető, nyomkodó mozdulatokkal felvinni.

Vagy a technikád rossz, vagy a bőröd nincs előkészítve megfelelően, vagy az alapozó nem a bőrtípusodnak/problémádnak megfelelő.

Egy sminkes

2020. okt. 6. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!