Pillások ti milyen szempillát használtok?
Azt vettem észre,hogy a csaj akihez járok ilyen kemény,mű hatású 3D-s pillákat rak nekem.Mintha gumi lenne vagy nemtudom.Nagyon ügyesen dolgozik de félő,hogy Alis vagy hasonló oldalas gagyi kínai pillákat használ.
1-2 hétig jó,majd elkezd szúrni,viszketni és hullik csomóba.
Csak azért járok hozzá mert gyorsan dolgozik és nincs időm 3 órát ott feküdni valakinél.
Előző pillásom lassan dolgozott de a pillái nagyon puhák voltak,minőségesek.
A csaj azt mondta mikor rákérdeztem miből van,hogy mókus szőr a doboz szerint de szerintem műanyag.
Próbáltam levágni belőle mert elől túl hosszúakat rakott és alig fogta az olló.
Szóval az érdekelne,hogy ti mivel dolgoztok?Szerintetek az oké ha elkéri azt a pénzt gagyi Alis pillákért mint más minőséges pilláért?
Mit tudnék tenni?Nem akarok váltani mert jóban vagyunk.
Köszi a tanácsot,voltam nála és megtudtam lesni a szempilla márkáját.Rákerestem..Aliexpress
Átverve érzem magam.Azt észrevettem,hogy sok a ragasztó és,hogy 1 pillán akár 2-3 darab 3D-s pilla van.
Sajnos hiába kérem,hogy az én igényem szerint rakja fel (méret és stílus) tegyük fel cicás pillák.Én szeretem ha a végén látványosan hosszabb de nem jön össze neki,főleg az a furcsa,hogy az egyik szememen igen de a másikat mindig elrontja.
Kellemetlen helyzet.Talán váltanom kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!