A 12 éves lányotoknak milyen sminket engednétek meg?
Egy szempillaspirált nyugodtan vehetsz neki, nincs benne semmi extra.
Jövőre el kell döntenie mit akar kezdeni az egész életével(mert ugye kiszakad általánosból). Nehogymár egy szempillaspirál sok legyen
#11: Hát, nekem a Maybelline Lash Sensational és a Snapscara, - meg egyébként az összes hajlított keféjű spirál olyan hosszú+dús+ívelt pillákat csinál, hogy nem egy ember hitte azt, hogy műszempillám van.
Igaz, alapjáraton is hosszú, “söprűs” pilláim vannak, de mivel szőke a szálak vége, natúr állapotában nem annyira érvényesül.
Nekem éppen ezért ezek a szempillaspirálok a kedvenceim, de 12 éves, általános iskolás gyerekeknek nem ajánlom őket.
Viszont vannak a piacon olyan spirálok is, ami semmi extrát nem csinál, nem dúsít, nem hosszabbít, nem ível, csak befesti a szálakat.
Azért arra vigyázzatok, hogy ennek ellenére jó minőségűt válasszatok, olyat, ami nem potyog vagy kenődik, mert erre a látványra a tanárok is harapnak.
Szájfényt inkább ne. A fényes, vizes hatású ajakfestésnek számomra kifejezetten “lotyós” hatása van, főleg vastagabb ajkakon. A bevállalósabb huszonéveseken még elmegy, de egy gyerekarcon nálam kiveri a biztosítékot.
Ezerszer inkább egy diszkrét szempillaspirál.
15
A 8. At átlagban 13 évesen kezded
Az már más kérdés hogy a felvételi procedúra végére már 14 vagy
18 voltam amikor kezdtem a szakmai évem(13.osztály) Szóval a felvételinél bizony 13 évesek elég sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!