Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok ti milyen gyakran és...

Csajok ti milyen gyakran és milyen mértékben sminkeltek? Én csak nagyobb eseményekre és csak a szememet festem ki

Figyelt kérdés
2020. szept. 26. 15:39
1 2
 11/13 Metionin ***** válasza:
78%

10 Ha a párszerzés miatt csinálná az ember, akkor aki foglalt, nem sminkelne :D

És nem, nem azzal szereztem vőlegényt hogy most épp bordós-narancs-arany a szemhéjam :D bárki felismer smink nélkül, mert nem kontúrozom szét a fejem, hanem színeket teszek rá, ami nagy különbség. Bebaxna ha valaki egyik nap arany szemhéjjal lát, másik nap barnával és ennyitől nem ismer fel. Sokan keveritek a kontúros, vastag alapot és a színes de arcot amúgy nem változtató sminket. lehet egy látszólag natúr arcon is 4-5 réteg cucc, nem a színe számít ha meg akarjuk határozni, hogy sok vagy erős-e a smink.

2020. szept. 28. 13:43
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

10 honnan jön a pasiknak ez a meggyőződése hogy a nők kizárólag azért csinálnak dolgokat hogy nekik vonzók legyenek? :D Szerinted itthon egyedül mosogatás közben milyen pasit akarok fogni a kék rúzsommal? Amúgy ha valaki elhiszi randin hogy természetesen lila a szemhéjam és másnap reggel annyira meglepi hogy mégis olyan színű mint az arcom többi része hogy fel sem ismer akkor sajnos egyébként sem lehet elég okos ahhoz hogy járni akarjak vele.

Jól mondja Metionin, nem minden erős smink változtatja meg az arcot. Az én kék rúzsom élénk színű, de mellé az arcbőrömet csak minimálisan egyenlíti ki a sminkem, nem szabja át az arccsontomat. Ennyi erővel akkor ne is fésülködjünk mert reggel kócosan kelünk fel, kb annyit változtat rajtam is az alapozóm. Ellentétben a mindenféle modellfotókkal meg a Kardashian-klánnal akiket itt szoktak mutogatni mint természetes szépség - pedig nekik aztán tényleg nem látod a természetes arcbőrét és formáját az alapozó, kontúr, púder és Photoshop alatt.

2020. szept. 29. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

Napi szinten, nekem ez egy hobbi is, boldogsággal tölt el.

Átlagosan ezeket használom napi szinten:alapozó(pigmentfolt van az arcomon, azt korrigálom vele igazából), tus, szempillaspirál,púder,pirosító, rúzs vagy szájfény

Erősebb dolgokat csak otthon szoktam kreálni

2020. okt. 1. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!