Csajok ti milyen gyakran és milyen mértékben sminkeltek? Én csak nagyobb eseményekre és csak a szememet festem ki
23 éves vagyok.
Csak szempillaspirált és rúzst használok, semmi mást. Se alapozó, semmi. Illetve mostanában rúzst sem, mert maszkban kell lenni.
Átlag hétköznap semennyire. Ha programom van, akkor rúzs, szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál. Program alatt akár egy baráti sörözesre is gondolok, szóval olyan heti egyszer-kétszer azért kifestem magam. Korona előtt minden nap sminkeltem, csak akkor belustultam, és ez azóta is tart.
24N
Minden nap nagyjából, sokszor akkor is ha nem megyek sehova. Kreatívabb sminkeket szoktam csinálni, nem az érdekel benne hogy tökéletesen nézzek ki hanem az alkotói folyamat. Úgyhogy az átlag sminkem így szokott kinézni:
Kb 5 perc alatt megcsinálom az alapot. Ez egy kis bb krém, púder, a szemöldökömön porral átszaladok hogy hangsúlyosabb legyen, pici pirosító, pici highlighter. Eddig igazából úgy néz ki mintha nem is lenne rajtam smink. Aztán jön az ami minden nap változik, a szemhéjfestés. A szivárvány összes színét használom kb, ma királykék tusvonalat húztam, tegnap füstös lilás volt, előtte csillogó zöld, azelőtt meg matt sárga. Ez az amivel a napom többi részétől függően 5 és 30 perc között bármennyi időt el tudok tölteni. Utána feldobok valami rúzst ami illik a szememhez, abból is van minden amit el tudsz képzelni, nude, piros, lila, narancs, kék, zöld, fekete.
Istenem!
Miért?
Ha van párod, tetszel neki (ha csak sminkkel, régen rossz!),
ha nincs és sminkkel akarsz szerezni egyet, és amikor reggel majd meglát vakolat nélkül?
A természetes szépség a legfontosabb, egy szép arcot csak tönkretesz a smink... (a csúnyán meg úgysem segít, viszont Shrek is megtalálta a párját)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!