Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok ti milyen gyakran és...

Csajok ti milyen gyakran és milyen mértékben sminkeltek? Én csak nagyobb eseményekre és csak a szememet festem ki

Figyelt kérdés
2020. szept. 26. 15:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

23 éves vagyok.

Csak szempillaspirált és rúzst használok, semmi mást. Se alapozó, semmi. Illetve mostanában rúzst sem, mert maszkban kell lenni.

2020. szept. 26. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Átlag hétköznap semennyire. Ha programom van, akkor rúzs, szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál. Program alatt akár egy baráti sörözesre is gondolok, szóval olyan heti egyszer-kétszer azért kifestem magam. Korona előtt minden nap sminkeltem, csak akkor belustultam, és ez azóta is tart.

24N

2020. szept. 26. 16:14
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Hètköznapra csak szempillaspirál, rúzs 23/N
2020. szept. 26. 16:45
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha megyek valahova akkor mindig sminkelek. Változó, az alap smink cc krém, púder, Szempilla spirál. Ezen felül ha felakarom dobni valamivel akkor rúzs, tus, bronzosító, highlighter, néha szemhéjpuder.
2020. szept. 26. 16:54
 5/13 anonim ***** válasza:
A munkám miatt kötelező minden nap a smink, de így is tudok nagyon máshogy kinézni, a belefektett időtől függően. Egy lusta hétköznapon kevés alapozó, mattító púder, a szemöldököm mindig megcsinálom és egy gyengébb szempillaspirál. Számra sajnos semmit nem tudok kenni a maszkviselés miatt. Ha sminkes kedvemben vagyok vagy megyek valamerre, akkor az előbb leírtakhoz még társul szemhéjpúder, bronzosító, highliter és a drága, műszempilla hatást adó spirálom, amit általában két rétegben viszek fel.
2020. szept. 26. 18:57
 6/13 Metionin ***** válasza:
72%
Amikor kedvem van és amennyire kedvem van. Sima hétköznapra is felkenem a fullos szemsminket meg a színes rúzst, nekem nincsenek alkalmak az életemben ahova tartogathatnám. Nem azért veszek meg egy terméket hogy az életemben mondjuk 10 évente előforduló esküvőkön meg hasonlókon vegyem elő csak, meg is romlana. Meg aztán hova tartogassam? 80 évesen már nem biztos hogy jól fogok kinézni bordó szájjal vagy sötétzöld szemhéjjal :D De ha épp nincs hozzá kedvem, akkor egy natúr rúzst felkenek hogy ne nézzenek betegnek (alapból tök fehér a szám) meg egy spirál az cső. De általában sminkelek, mert szeretem csinálni.
2020. szept. 26. 19:29
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
minden nap: alapozó púder bronzosító szemhejpuder szemhejtus szenceruza szempillaspiral szemoldokceruza szajfeny/ruzs
2020. szept. 26. 20:37
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha megyek valahová, akkor sminkelek. Alapozót, korrektort, szempillaspirált szoktam használni mindig. Ehhez pedig kedvtől függően szoktam még használni tust vagy szemceruzát. Ennél több sminket nem nagyon szoktam használni, max. szemöldökzselé vagy bronzosító, de nem jellemző.
2020. szept. 27. 12:18
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

Minden nap nagyjából, sokszor akkor is ha nem megyek sehova. Kreatívabb sminkeket szoktam csinálni, nem az érdekel benne hogy tökéletesen nézzek ki hanem az alkotói folyamat. Úgyhogy az átlag sminkem így szokott kinézni:

Kb 5 perc alatt megcsinálom az alapot. Ez egy kis bb krém, púder, a szemöldökömön porral átszaladok hogy hangsúlyosabb legyen, pici pirosító, pici highlighter. Eddig igazából úgy néz ki mintha nem is lenne rajtam smink. Aztán jön az ami minden nap változik, a szemhéjfestés. A szivárvány összes színét használom kb, ma királykék tusvonalat húztam, tegnap füstös lilás volt, előtte csillogó zöld, azelőtt meg matt sárga. Ez az amivel a napom többi részétől függően 5 és 30 perc között bármennyi időt el tudok tölteni. Utána feldobok valami rúzst ami illik a szememhez, abból is van minden amit el tudsz képzelni, nude, piros, lila, narancs, kék, zöld, fekete.

2020. szept. 27. 19:02
 10/13 anonim ***** válasza:
26%

Istenem!

Miért?

Ha van párod, tetszel neki (ha csak sminkkel, régen rossz!),

ha nincs és sminkkel akarsz szerezni egyet, és amikor reggel majd meglát vakolat nélkül?

A természetes szépség a legfontosabb, egy szép arcot csak tönkretesz a smink... (a csúnyán meg úgysem segít, viszont Shrek is megtalálta a párját)

2020. szept. 28. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!